Lärare i svenska/sva till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer och att leda elever där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin maximala potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar i ställer för hinder i vardagen är du den person vi söker! Läs mer om Upplands Väsby som arbetsplats, vad vi kan erbjuda dig samt vad tjänsten innebär nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och personalförmån såsom friskvårdsbidrag. Alla medarbete har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för arbetsrelaterade som privata frågor. Kommunen erbjuder VFU-handledarutbildning i samarbete med Uppsala universitet.

Om oss

Runby skola är en stor skola, F-9, belägen i västra Väsby, med skogen som närmsta granne. Skolan har en idrotts- och friluftslivsprofil som vi värnar om. Skolan växer och har för närvarande cirka 1000 elever, inklusive grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet. Runby skola är också en så kallad partnerskola till Uppsala universitet, vilket innebär att skolan tar emot lärarstudenter under hela deras utbildning. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU - handledare.

Vi arbetar kollegialt med "Lektionsdesign" och för att ytterligare utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med det vi kallar "Deklarationen".

Om tjänsten

I tjänsten som svenska/sva lärare arbetar du med med sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och efterarbete av undervisning samt betygssättning. I tjänsten ingår även mentorskap i en årskurs 9 tillsammans med en kollega. Du undervisar i svenska i årskurs 8 samt i din mentorsklass. Utöver det har du ett särskilt ansvar och undervisning med våra nyanlända elever några lektioner per vecka.

Du deltar med din kompetens och kunskap för att organisera och genomföra undervisning så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt, även de som behöver extra stöd. Du kommer att ingå i arbetslag 6-9 som leds av två arbetslagsledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har lärarlegitimation i ämnet svenska/sva

  • Är van att integrera digitala verktyg i ditt arbete, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och Googlemiljö

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor genom att du bland annat är lösningsorienterad. Vidare är du strukturerad vilket för oss innebär att du självständigt kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror att du är bra på att skapa relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. Vidare önskar vi att du är en kreativ person.

Platsen kan tillsättas före ansökningsdatum gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Snarast efter överenskommelse 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

533279

Sista ansökningsdag

2022-08-18

Kontakt

Johnny Wahlund,0859097387

Senast uppdaterad: 6 april 2021