Gymnasielärare i italienska till Väsby Nya Gymnasium

Jobbannons bild

Vi söker dig som är en legitimerad lärare i italienska. Är du dessutom strukturerad och trygg som person? Ser du möjligheter istället för hinder och har ett positivt förhållningssätt? Sök tjänsten redan idag om beskrivningen stämmer in på dig!

Vi erbjuder dig

På Väsby Nya Gymnasium (VNG) får du en spännande tjänst där du möter personal och elever med olika bakgrunder. Du får arbeta med duktiga och behöriga lärare samt personal inom elevhälsan, ledning och administration. Som anställd i Upplands väsby kommun får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Vi eftersträvar att våra medarbetare ska uppnå balans mellan arbetsliv och privatliv.

Om oss

VNG är en kommunal gymnasieskola med cirka 520 elever och 55 lärare. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter. Elevunderlaget på VNG är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, elevhälsan och skolledning har ett nära samarbete.

Om tjänsten

Som lärare på VNG ingår du i både arbetslag och ämneslag tillsammans med erfarna och behöriga lärare som arbetar med att skapa en god inlärningsmiljö för skolans cirka 520 elever.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid. Beroende på ämneskombination finns eventuell möjlighet till större tjänstegrad.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation i italienska och gärna i ytterligare ett ämne.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från undervisning på gymnasiet.

Som person är du stabil genom att du bland annat är en trygg vuxen för våra elever. Vidare är du strukturerad och lösningsorienterad, vilket för oss innebär att du har ett sinne för ordning och reda och kan anpassa din undervisning utifrån elevens behov.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

Cirka 20%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

540599

Sista ansökningsdag

2022-10-24

Kontakt

Tora Lundblad,0859097454

Senast uppdaterad: 6 april 2021