Lärare i SVA och engelska till Väsby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Nu söker vi en lärare i svenska som andraspråk (SVA) och engelska till Väsby skola i Upplands Väsby kommun! Vi söker dig som är strukturerad och trygg. Är du dessutom en relationsskapande person så kommer du att lyckas i rollen. Ta chansen och sök tjänsten redan idag om du vill bli vår nya kollega!

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Utöver professionella kollegor får du även ämneskollegor. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Väsby skola är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har cirka 650 elever och är cirka 80 medarbetare och är Upplands Väsbys näst största grundskola. Skolledningen består av rektor och två biträdande rektorer. Vi är en kommunal skola för elever i årskurserna F-9 . Skolan har ett mycket välfungerande elevhälsoteam (EHT) som jobbar nära våra olika arbetslag. Vi tror på ett elevnära ledarskap.

Väsby skola är placerad centralt i Väsby med närhet till pendeltåg och bussar. Skolan är uppdelad på fyra byggnader där högstadiet har sina lektioner i hemklassrum i västra huset. Det finns även ny matsal med tillagningskök som är mycket uppskattad av såväl elever som lärare. Vi har också en stor skolgård med många möjligheter. Skolan präglas av en mångkulturell miljö, både gällande elever och lärare, något vi uppskattar och vill värna om. Till varje stadium finns en speciallärare knuten och vi har också en specialpedagog på skolan.

Om tjänsten

Tjänsten som SVA/engelska lärare innebär att du ska undervisa i svenska som andraspråk och engelska i årskurs 7-9. I tjänsten ingår även mentorskap.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för att undervisa SVA och engelska i årskurs 7-9. Du kan vara aktuell för tjänsten även om du är behörig i svenska och inte SVA.

Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av att undervisa, och då helst i en mångkulturell miljö. Det är också en fördel om du har god kunskap inom något av följande områden:

  • Språkutvecklande arbetssätt

  • Multimodalitet

  • IKT

  • Formativ bedömning

  • Specialpedagogisk kompetens/erfarenhet

Som person är du strukturerad, trygg, relationsskapande och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

543550

Sista ansökningsdag

2022-10-09

Kontakt

Johan Segerfeldt,0859097802

Senast uppdaterad: 6 april 2021