Skoladministratör till Väsby Nya Gymnasium

Jobbannons bild

Är du en person som är duktig på att hitta lösningar och har ett sinne för organisering och struktur. Som skoladministratör hos oss är du ansiktet utåt för skolan. Du stimuleras av att jobba i ett högt tempo med många bollar i luften. Du samarbetar nära med lärare, elevhälsa och skolledning och stöttar upp i organisationen där det behövs.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en spännande tjänst där du är spindeln i nätet. Du får samarbeta med kompetenta pedagoger, elevhälsa och skolledning. En fantastisk miljö i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

Om oss

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 500 elever och 40 pedagoger. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Om tjänsten

Som skoladministratör är du den som personal, elever och föräldrar vänder sig till för att få hjälp. Du jobbar som spindeln i nätet med fokus på att hitta lösningar på olika situationer som kan uppstå. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Du är första kontakt när föräldrar och andra kontaktar skolan via telefon och mejl

  • Du ordnar vikarier när lärare är sjuka

  • Du hanterar passerkorts- och nyckelutlåning

  • Du hanterar beställningar, leveranser och post

  • Du ordnar med fika vid personalmöten

  • Du registrerar kontaktuppgifter och ordnar med inloggningsuppgifter till vårdhandshavare i Schoolsoft

  • Du skapar fakturaunderlag

  • Du registrerar elever och böcker i vårt utlåningssystem

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som administratör, gärna på gymnasium eller grundskola.

Som person är du strukturerad och stresstålig. Du kan ha många ärenden igång samtidigt och jobbar metodiskt med dessa. Du är också lösningsorienterad, vilket för oss innebär att du tar dig an de utmaningar som dyker upp och med en positiv inställning hjälper till och hittar lösningar.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Skolassistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

544578

Sista ansökningsdag

2022-09-30

Kontakt

Elin Wallgren,0859097868

Senast uppdaterad: 6 april 2021