Fysioterapeut till äldreboenden i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en fysioterapeut till våra äldreboenden Brobacken och Hedvigsgården i Upplands Väsby kommun. Är du en fysioterapeut som har erfarenhet av äldreomsorgen? Vill du ha ett ansvarsfullt arbete där du får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser där individen är i fokus? Är du dessutom samarbets- och lösningsfokuserad? Då kan du vara den vi söker!

Vi erbjuder dig

Här får du möjlighet att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra brukare som i ledarskap och medarbetarskap. Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser där individen är i fokus.

Om oss

Väsby Stöd och Omsorg är den kommunala utföraren av äldreomsorg i Upplands Väsby kommun.
Brobacken är ett äldreboende för personer med demensdiagnos eller med stort omvårdnadsbehov och har totalt 76 platser. Hedvigsgården är ett äldreboende för personer med demensdiagnos och har totalt 40 platser. Vi är certifierade enligt Silviahemmets vårdfilosofi.

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för:

  • Att utföra fysioterapeutiska bedömningar

  • Uppföljningar utifrån individens behov

  • Att utreda och bedöma behov av fysioterapeutiska insatser

  • Förskrivning och utprovning av hjälpmedel

  • Att genomföra funktionsbedömningar

  • Att handleda personal i att skapa struktur

  • Handhavande av hjälpmedel och bemötande

Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Du samverkar även med övriga vårdaktörer.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Är legitimerad fysioterapeut eller sjukgymnast

  • Har erfarenhet av äldreomsorgen

Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team. Som person är du flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver även att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och stabil som person.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

En annan förutsättning för att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Fysioterapeut/Sjukgymnast Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2202-11-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

546183

Sista ansökningsdag

2022-10-19

Kontakt

Charlotta Johansson,08-59097727

Senast uppdaterad: 6 april 2021