Parkmedarbetare till Gata/Parkenheten i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du duktig på park och planeringsarbeten? Brinner du för att leverera en förstklassig service? Vill du, sist men inte mist, vara en del av ett super härligt arbetsgäng? Då är tjänsten som parkmedarbetare med inriktning planeringar något för dig!

Vi erbjuder dig

Vi är stolta över Gata/Park driftens medarbetare som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi är ett positivt och handlingskraftigt gäng som drivs av att leverera en förstklassig service till våra medborgare och besökare i kommunen. Nu kan just du få en spännande möjlighet till att vara med och göra vår kommun ännu bättre.

Om oss

På Gata/Park driften är vi ett härligt gäng som arbetar med kommunens allmänna platsmark. Vi arbetar med allt från grått till grönt, asfalt till fina sommar planteringar. Vårt uppdrag är att se till att vi har en trygg och vacker miljö i kommunen på den allmänna platsmarken och på kommunens förskolor, skolor och äldreboenden.

Om tjänsten

Tjänsten som är inriktad mot park och plantering innefattar alla inom branschen förekommande arbeten. Arbeten inom övriga avdelningar kan förekomma. Våra huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Säsongsbundna arbeten, till exempel plantering och skötsel av sommarblommor

  • Underhåll av parkmark och naturparker

  • Utvändig skötsel av skolgårdar, förskolor och fritidsgårdar

  • Anläggning av gräsmattor, rabatter och övriga grönytor

  • Manuell snöröjning och halkbekämpning

  • Lagansvar tillämpas samt handledning av nya medarbetare

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har utbildning inom trädgård eller tidigare arbetslivserfarenhet av arbetsuppgifterna som är specificerade ovan.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att köra hjullastare och större trädgårdsmaskiner.

Som person är du kreativ och har ett öga för gestaltning. Du är duktig på att skapa och bevara relationer och tycker om att samarbeta med andra. Vidare är du lösningsorienterad och tycker om utmaningar! Vi tror dessutom att du är en glad och positiv person!

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Parkarbetare/Utemiljöarbetare/Miljövärd Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

546390

Sista ansökningsdag

2022-11-06

Kontakt

Micaela Tiestö,0859097631

Senast uppdaterad: 6 april 2021