Sjuksköterska till Upplands Väsby kommun LSS verksamheter

Jobbannons bild

Är du en sjuksköterska som vill arbeta i ett HSL team mot kommunens LSS verksamheter. Då kan detta vara tjänsten för dig! Vi söker en sjuksköterska till vår HSL grupp som arbetar mot LSS-verksamheten. LSS Verksamheterna ligger spridda i kommunen. Bil finns kopplad till verksamheten.

Vi erbjuder dig

Här får du möjlighet att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra boende som i ledarskap och medarbetarskap

Hos oss får du tillgång till ett levande och socialt intranät som ger dig insyn i alla delar av kommunen samt Väsby Stöd och Omsorg. Här kan du gå med i olika grupper, dela bilder och få inspiration och nyheter.

Om oss

Som sjuksköterska hos oss medverkar du till att skapa en trygg, meningsfull och aktiv vardag. I rollen kommer du att ansvara för att utföra hälso- och sjukvårdsinsatserna på inom LSS verksamheterna.

Tillsammans med omvårdnadspersonal planerar du, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov. Du har även ett nära samarbete med brukare, anhöriga, annan omvårdnadspersonal samt övriga kollegor och chefer.

Om tjänsten

Tjänsten är på heltid med tjänstgöring måndag till fredag (lätt helg). Lätt helg innebär att infaller helgdag på en vardag så tjänstgör sjuksköterskan. Kvällar och helger har jourföretag HSL ansvaret.

Du arbetar tillsammans med en till sjuksköterska, en fysioterapeut och arbetsterapeut. Ni utgår från en byggnad som ligger intill Upplands Väsby centrum.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Legitimation som sjuksköterska

  • Goda kunskaper i svenska då tydlig kommunikation är en viktig del av arbetet och noggrann dokumentation krävs

  • B-körkort

Det är meriterade om du arbetat som sjuksköterska för LSS verksamheter tidigare.

Som person är du samarbetsorienterad och lösningsorienterad, genom att du har lätt för att samarbeta med andra såväl hanterar som löser problem som uppstår. Vidare är du trygg och har förmågan att hantera mer pressade situationer på ett bra sätt. Vi ser även att du behöver vara strukturerad, du organiserar ditt arbete väl och har förmågan att ställa om vid behov.

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2022-11-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

548208

Sista ansökningsdag

2022-12-18

Kontakt

Jessica Augustsson,0859097724,Charlotta Johansson ,0859097727

Senast uppdaterad: 6 april 2021