Lärare sv/so åk 6-9 till resursskolan Sjumilaskolan i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Vill du som sv/so lärare vara med och utveckla den nya resursskolan Sjumilaskolan? Inriktningen är autism men även andra områden inom NPF förekommer. Låter det spännande? Sök då tjänsten som sv/so lärare åk 6-9 på en skola med närhet till de centrala delarna av Upplands Väsby.

Vi erbjuder dig

En stimulerande miljö där vi lär av varandra, utövar kollegialt lärande och tillsammans alltid arbetar för elevernas bästa. Som medarbetare får du stöd av vårt elevhälsoteam och trygghetsteam. En del av vår hälsoprofil är att du ska må bra och ta del av kommunens friskvårdsbidrag.

Om oss

Sjumilaskolan är en del av Runby skola som är en stor, mångfacetterad skola med ca 900 elever och bestående av förskoleklass till åk9 samt en grundsärskola. Skolan har en idrotts- och hälsoprofil och är belägen i västra delen av kommunen med naturen som närmsta granne. Under detta läsår kommer vi fortsatt lägga fokus på vårt arbete inom lektionsdesign samt göra ytterligare IT satsningar.

Om tjänsten

Som sv/so lärare kommer du jobba med våra elever i åk 6-9, idag 24 st. Du har inom dina ämnen ansvar för den pedagogiska utvecklingen mot de nationellt uppställda målen. Du kommer tillhöra ett arbetslag bestående av lärare och elevassistenter, ca 12 st. Vi arbetar lågaffektivt och med ett inkluderande arbetssätt där du kommer vara med din elevgrupp vid lunch och vissa raster under elevernas hela skoldag. För att lyckas i vårt arbete är goda relationer ledord.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:
Vi söker dig som är legitimerad lärare sv/so åk 6-9. Vi vill att du ska ha dokumenterad erfarenhet av undervisning av elever med behov av särskilt stöd.

Det är meriterande om du har:
Det är meriterande om du utöver autism även har erfarenhet av undervisning av elever med andra former av funktionsvariationer.

Som person är du:

  • Relationsskapande
  • Hänsynstagande
  • Lösningsorienterad

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

23-01-10

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

550337

Sista ansökningsdag

2022-10-19

Kontakt

Joakim Börjlind,0859097047

Senast uppdaterad: 6 april 2021