Idrottsplatsarbetare till idrotts- och fritidsenheten i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Är du en praktisk lagt mångsysslare som söker ett varierande arbete med många personliga kontakter? Är du även en person som är trygg i dig själv och som har lätt för att samarbeta? Då kan du vara den vi söker som idrottsplatsarbetare hos oss i Upplands Väsby kommun. Här får du vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i kommunen – välfungerande idrottsanläggningar!

Vi erbjuder dig

Hos oss blir du en del av ett glatt gäng med tätt samarbete, även om arbetet till stor del innebär frihet och eget ansvar i själva utförandet. Här får du möjlighet till ett mycket varierande arbete, med snabba växlingar under de olika årstiderna.

Om oss

Välkommen till en unik plats nära både Mälaren och staden! Som idrottsplatsarbetare är du en del av idrotts- och fritidsenheten som ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden. Här arbetar totalt nio medarbetare och enhetschef som utgår från Vilundaparken, kommunens centrala idrottsanläggning. Inom hela fastighetsområdet förväntas daglig tillsyn, skötsel och felavhjälpande underhåll med hänsyn till säsong och nyttjandegrad.

Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Upplands Väsby kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom fotbollshall, ishallar, sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, badplatser, konstgräsplaner, med mera.

Om tjänsten

I rollen som idrottsplatsarbetare medverkar du i daglig drift och service av kommunens idrottsanläggningar. Du är ansiktet utåt för vår verksamhet och levererar hög service till alla som nyttjar anläggningarna. I det ingår mycket kontakt och kommunikation med personer internt i kommunen och användare av idrottsanläggningar.

Du förväntas lösa uppkomna problem och se till att idrottsanläggningarna uppfyller givna krav och håller en hög kvalitet. En stor del av tjänstens innehåll handlar om att fixa, konstruera och reparera. I det ingår även att utföra mer belastande arbetsuppgifter och användning av tyngre arbetsredskap. Det ställer krav på förmågan att hantera fysiskt krävande arbetsuppgifter.

Arbetstiden är förlagd dagtid vardagar, där du arbetar både självständigt och i grupp. Vid behov kan du komma att behöva rycka in och arbeta kväll eller helg. Kvällstid genomförs arbetet helt på egen hand.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Hantverkarbakgrund eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant

  • Erfarenhet av att arbeta både självständigt och tillsammans med andra

  • Kunskaper i svenska

Som person motiveras du av att ge god service och ta ansvar för att driva ditt arbete framåt. Det gör du genom att din goda förmåga att samarbeta och vara flexibel för att kunna finna alternativa lösningar på uppkomna problem. Eftersom tjänsten innebär många olika kontaktytor ser vi att du behöver vara en person som trivs med det och har lätt för att skapa goda relationer. Du behöver dessutom vara en trygg och stabil person, du kan hantera mer pressade och stressade situationer på ett bra sätt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Du ansöker om belastningsregister via länken nedan. Välj registerutdrag för övrigt arbete och kontakt med barn. https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ovrigt-arbete-och-kontakt-med-barn/

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Idrottsplatsvaktmästare/Idrottsplatsarbetare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

551950

Sista ansökningsdag

2022-10-23

Kontakt

Jonas Edholm,0859097855

Senast uppdaterad: 6 april 2021