Pedagog inom matematik till Vuxenutbildningen i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du utvecklas i din professionella roll och bidra till att våra studerande når framgång? Vuxenutbildning söker engagerad pedagog inom matematik som vill utveckla arbetssättet som utmanar och utvecklar den enskilde. Sök då tjänsten hos oss på vuxenutbildningen i Upplands Väsby kommun!

Vi erbjuder dig

Miljön hos oss på vuxenutbildningen präglas av nyfikenhet, öppenhet och förtroende där vi arbetar utifrån verksamhetens bästa. Uppdragen innebär många kontaktytor och stora möjligheter till att utveckla samt att utvecklas.

Om oss

Enheten för vuxenutbildning tillhör kommunens utbildningskontor. Enheten har flera uppdrag så som all antagning till vuxenutbildning, studie- och yrkesvägledning, kvalitetsuppföljning, kommunikation, information och uppsökande verksamhet, stöd inom vuxenutbildningen, verksamhetsuppföljning och utvärdering av den auktoriserade vuxenutbildningen.

Om tjänsten

Vårt Lärcentrum som är en kompensatorisk insats och i samband med det söker vi en kollega för stöttning och handledning av alla elever som studerar matematik.

I rollen som pedagog ger du stöd och handelning till elever, både individuellt och i grupp. Arbetet sker både på plats samt digitalt för att bidra till att den enskilde individen når sina mål.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare med behörighet i matematik

  • Har minst ett års erfarenhet av undervisning av vuxna i matematik grundläggande och gymnasial nivå

  • Har mycket goda kunskaper om och erfarenhet av användning av digitala redskap för lärande.

Det är meriterande om du har:

  • God kännedom om vuxenutbildningens utmaningar.

  • Erfarenhet av arbete inom Komvux som särskild utbildning.

  • Erfarenhet av arbete som lärare i andra ämnen inom Komvux

För att lyckas i den här rollen behöver du vara stabil. Vilket för oss innebär att du kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar där du samtidigt behåller helhetsperspektivet och ser till vad som är bäst för eleven. Du är resultatorienterad genom att du har intresse och förmåga att hjälpa andra. Genom ditt engagemang skapar du förutsättningar till ett gott samarbetsklimat. Vidare arbetar strukturerad, du är noggrann och planerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en förmåga att arbeta strukturerat i ett högt tempo och du ser förändrade omständigheter som en naturlig del av din arbetsdag. Du är dessutom lösningsorienterad och ser till lösningar snarare än problem. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

20

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

564492

Sista ansökningsdag

2022-12-11

Kontakt

Baharak Saatchilangroudi,0859097000

Senast uppdaterad: 6 april 2021