Elevassistent F-9 till Sjumilaskolan i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Är du en person som gillar att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att finna lösningar på uppkomna problem? Då är du en person vi söker!

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi har en stimulerande miljö där vi lär av varandra och tillsammans alltid arbetar för elevernas bästa. En del av vår hälsoprofil är att du ska ha en god balans mellan arbete och fritid och ta del av kommunens friskvårdsbidrag.

Om oss

Sjumilaskolan är en resursskola F-9, sammanhörande med Runby grundskola F-9, beläget i västra Upplands Väsby med skogen som närmaste granne. Sjumilaskolan har idag 52 elever inom autism- och språkstörning. Personalgruppen består av ca 20 medarbetare. Varje klass har ca 8 elever med en lärare och två elevassistenter. Skolan har även fritidshemsverksamhet åk F-5. Till verksamheten hör även ett elevhälsoteam bestående av psykolog, kurator, specialpedagog och skolsköterska.

Vi söker nu elevassistenter för tillsvidaretjänst fr.o.m. januari 2023. Som elevassistent blir ditt ansvar att i samarbete med undervisande lärare vara ett extra stöd för "din" elevgrupp både under skoltid och fritidstid. Vi kommer under vårterminen 2023 arbeta med "Skolgårdens lärande" och utveckla fritidsverksamheten genom en deklaration utifrån LGR 22 (läroplan för grundskolan).

Om tjänsten

Du arbetar som elevassistent och samarbetar med klasslärare och övrig personalgrupp. Du tillhör ett arbetslag med olika professioner och din roll är en del i en helhet för eleverna. Du kommer följa eleverna och vara ett "hjälpjag" under hela deras skoldag och fritidstid. Verksamhet sker både inomhus och utomhus.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att ha arbetat i resursskola med elever i behov av särskilt stöd, både individuellt och i grupp.

  • Har utbildning inom NPF och lågaffektivt bemötande.

  • Du ska vara van att hantera digitala verktyg, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och google miljö.

Det är meriterande om du är utbildad elevassistent med erfarenhet av minst ett års arbete i resursskolegrupp.

Vi söker dig som är mån om att samarbeta med dina kollegor och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt utifrån uppsatta ramar och gör lämpliga prioriteringar. Du behöver vara lugn och trygg för att skapa goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Elevassistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

23-01-09

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

3

Referensnummer

565212

Sista ansökningsdag

2022-11-25

Kontakt

Joakim Börjlind,0859097047

Senast uppdaterad: 6 april 2021