Administratör till Utbildningskontoret i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du vara med och bidra till att barn och elever i Upplands Väsby når sina mål?
Utbildningskontoret fortsätter att utveckla arbetet med att stötta förskolor och skolor i arbetet och du har möjlighet att bidra i det administrativa stödet. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på utbildningskontoret och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

I Upplands Väsby erbjuds du ett nära samarbete både inom och utom utbildningskontoret. Samverkan och samarbete är en viktig nyckel till framgång. Du får möjlighet att ta stort eget ansvar samtidigt som vi jobbar nära varandra och hjälps åt med många av de ärenden som är aktuella.

Vårt kontor ligger nära stationen, så du tar dig enkelt hit från olika delar av närområdet.

Om oss

Utbildningskontoret är Upplands Väsby kommuns största kontor med drygt 730 medarbetare. Utbildningskontoret ansvarar för samtliga verksamhetsformer från förskola till vuxenutbildning och arbetar inom fyra avdelningar med en respektive chef; kommunal regi, myndighetsutövande elevhälsa, stöd och utveckling samt ekonomi och administration.

Om tjänsten

Som administratör är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara ett administrativt stöd för utbildningskontoret. Samordna inkomna frågor och synpunkter, diarieföring, arkivhandläggning samt fakturahantering är exempel på uppgifter som ingår i tjänsten. Du kommer att arbeta tillsammans med många av medarbetarna på enheten, vilket innebär att du har en viktig social och serviceinriktad funktion.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av arbete som administratör

  • Fullgjord gymnasieutbildning, gärna med inriktning mot ekonomi

  • God kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete inom förskola och skola

  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område

  • Kunskaper och erfarenheter gällande GDPR, offentlighets- och sekretesslagen, kommunallagen och arkivlagstiftning

  • Erfarenhet av program som Raindance, Heroma, LEX och Artvise

Som person är du strukturerad genom att du bland annat arbetar enligt en tydlig process och håller deadlines. Vidare är du stabil och samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du hanterar stress på ett konstruktivt sätt och genom prestigelöshet fokuserar på gemensamma mål. Vi tror dessutom på att du behöver vara lösningsorienterad för att passa i rollen, det genom att du snabbt hittar lösningar på uppkomna problem.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Administratör/Administrativ assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

565930

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Kontakt

Peter Walther,0859097242

Senast uppdaterad: 6 april 2021