Arrangemangssamordnare till enheten för allmänkultur i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Allmänkulturenheten på kultur- och fritidskontoret söker en arrangemangssamordnare för återkommande högtidsfiranden och andra uppskattade arrangemang. Tillsammans med dina kollegor skapar du meningsfulla aktiviteter för kommunens medborgare.

Vi erbjuder dig

Som arrangemangssamordnare får du en varierande tjänst där du driver projekt från ax till limpa. Vår syn på arbetssätt bygger på frihet under ansvar och det finns goda möjligheter för dig att vara med och utveckla verksamheten.

Om oss

Kultur- och fritidskontoret svarar under kultur- och fritidsnämnden och ansvarar för bland annat bibliotek, kulturskola, friluftsmuseet Gunnes gård, naturskolan, fritidsgårdar, stöd till idrott- och kulturföreningar samt drift av multifunktionshuset Messingen med tillhörande scenrum.

Allmänkulturenheten är en liten enhet med bred kompetens inom kulturområdet. Vårt mål är att erbjuda medborgaren en meningsfull fritid, med tillgång till ett rikt kulturutbud. På allmänkulturenheten kommer du att arbeta tillsammans med fem kollegor med ansvarar för bland annat kommunens konstsamling, scenkonstprogrammet, bidrag till kulturföreningar och studieförbund, kvalitetsuppföljning samt för utredningar och underlag för politiska beslut.

Om tjänsten

Som arrangemangssamordnare kommer du främst att arbeta med återkommande arrangemang så som valborg, nationaldagen, midsommarfirandet och kommunens deltävling i Funkisfestivalen (en melodifestival för personer över 15 år med kognitiv eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS).

Du håller i helheten och planerar arrangemangen från start till mål. I arbetet ingår arbetsuppgifter så som att planera, leda arbetsmöten, samordna, göra beställningar och inköp, ha budgetansvar, genomföra uppföljning med mera samt att vara på plats vid arrangemangen och leda och genomföra arbetet.

En stor del av tjänsten handlar om att samordna och ha kontakt med andra parter, så som olika funktioner inom den kommunala verksamheten, ideella föreningar, externa eventbolag, deltagare från Funkisfestivalen med mera.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Gedigen erfarenhet av att arbeta i samt leda arrangemang

  • Relevant högskoleutbildning inom kulturområdet eller motsvarande

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av arbete i politiskt styrd organisation

  • Erfarenhet av arbete med målgruppen personer med funktionsvariationer

Som person är du strukturerad och har lätt för att hålla igång flera olika processer samtidigt. Du har även lätt för relationsskapande och är samarbetsorienterad. Ditt kontaktnät kommer att bestå av både interna och externa parter och det kan finnas många olika viljor som ska mötas. För oss är det även viktigt att du är lösningsorienterad. Oväntade situationer kan uppstå och det finns inte alltid färdiga mallar för hur uppgifterna ska lösas. Du ser vad som behöver göras och agerar utifrån det. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Programvärd/Programvärdinna Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

565987

Sista ansökningsdag

2023-01-30

Kontakt

Hanna Tibbling,0859097077

Senast uppdaterad: 6 april 2021