Barnskötare till grundsärskolan Runby skola i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Är du en person som gillar att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att finna lösningar på uppkomna problem? Då är du en person som vi söker!

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi har en stimulerande miljö där vi lär av varandra och där vi tillsammans arbetar för elevernas bästa. En del av vår hälsoprofil är att du ska ha en god balans mellan arbete och fritid och ta del av kommunens friskvårdsbidrag.

Om oss

Grundsärskolan är en F-9 verksamhet för både ämnen och ämnesområden. Skolan är en del av Runby skola och beläget i västra Upplands Väsby med skogen som närmaste granne. Särskolan har idag 32 elever inom både ämnen och ämnesområden.

Personalgruppen består av ca 16 medarbetare. Varje klass har mellan fyra till åtta elever med en lärare och två till tre barnskötare. Särskolan har även fritidsverksamhet från förskola till årskurs 5. Till verksamheten hör ett elevhälsoteam bestående av psykolog, kurator, skolsköterska, studie-och yrkesvägledare samt speciallärare.

Om tjänsten

Som barnskötare blir ditt ansvar att i samarbete med undervisande lärare vara ett extra stöd för "din" elevgrupp både under skoltid och fritidstid. Du samarbetar med klasslärare och övrig personalgrupp. Du tillhör ett arbetslag med olika professioner och din roll är en del i en helhet för eleverna. Du kommer följa eleverna och vara ett "hjälpjag" under hela deras skoldag och fritidstid. Verksamhet sker både inomhus och utomhus.

Vi söker nu ett antal barnskötare för tillsvidareanställning från och med 2022-12-21. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är utbildad barnskötare med minst ett års erfarenhet från arbete i särskoleverksamhet

  • Har någon form av utbildning inom IF diagnos

  • Är van att hantera digitala verktyg, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och google miljö

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor och har ett lösningsinriktat förhållningssätt. Du är strukturerad och planerar ditt arbete självständigt utifrån uppsatta ramar och gör lämpliga prioriteringar. Du behöver vara lugn och trygg för att kunna skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.  
Information om tjänsten som Barnskötare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2022-12-21

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

4

Referensnummer

567730

Sista ansökningsdag

2022-12-02

Kontakt

Joakim Börjlind,0859097047

Senast uppdaterad: 6 april 2021