Förskolklasslärare till Breddenskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en relationsskapande person som är bra på att samarbeta? Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete där du får chans att inspirera barn? Breddenskolan söker nu en förskolklasslärare med behörighet i svenska och matematik eller en lärare med lärarlegitimation årskurs F-3. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Hos oss erbjuds du ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, friskvårdsbidrag och andra personalrabatter via vår förmånsportal. 

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 350 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap.

Om tjänsten

Som förskollärare undervisar du i förskoleklassen. Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. Du utvecklar kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, kreativitet och lust att lära. Som förskollärare är du med och driver den pedagogiska utvecklingen framåt där elevaktiva och formativa arbetssätt tar stor plats.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation och med behörighet att undervisa i förskoleklass, matematik och svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom skola sedan tidigare. Det är även meriterande om du har Förskolläraraexamen eller Grundskolelärare med legitimation.

För att lyckas i rollen behöver du ha ett naturligt ödmjukt och lågaffektiv bemötande till eleverna. Vidare är du en god ledare i klassrummet där du har förmåga att skapa tydlighet och struktur. Du tror på samarbete och på att kollegialt bidra till både din egen och dina kollegors utveckling. Du är övertygad om att alla elever kan lyckas och att du är en del i det.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i förskoleklass Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

582541

Sista ansökningsdag

2023-02-04

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

Senast uppdaterad: 6 april 2021