Personlig assistent till Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker personliga assistenter som känner att de vill göra en insats för medborgarna i kommunen! Är du trygg och flexibel som person samt har stort engagemang för unga och vuxna med särskilda behov? Vill du ha ett omväxlande och givande arbete? Sök då tjänsten som personlig assistent i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och där du kommer göra verklig skillnad. För att du ska känna dig trygg i din roll kommer du få information, introduktion och bra stöd från kollegor och arbetsgivare.

Om oss

Personligt stöd tillhör väsby stöd och omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och LSS. Personligt stöd är även en del av social -och omsorgskontoret och har verksamheter inom personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice och kontaktpersoner.

Om tjänsten

Din uppgift är att ge vår målgrupp och brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån brukarperspektiv och det enskilda behovet och följer uppsatta mål genom att motivera och ge god omvårdnad. Vi skapar genomförandeplaner utifrån de livsområden som finns i varje beställning.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som gärna har erfarenhet eller kunskaper inom vården och vana med dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del i arbetet. För att ha tydlig kommunikation och undvika missförstånd behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska språket i tal och skrift.

För att trivas i rollen behöver du vara en inkännande person som har förmåga att knyta nya kontakter och har lätt för att anpassa dig utifrån brukares behov och situationer. Vidare har du ett positivt synsätt och en förmåga att se helheten.

Som person är du relationsskapande och har lätt för att möta andra människor. Du är både strukturerad och trygg i din yrkesroll. Vidare har du en god samarbetsförmåga med bra servicekänsla i relation till kunden, kollegor och anhöriga. För att trivas och lyckas behöver du även vara stabil och ha förmågan att behålla lugnet även i mer stressade situationer.

För att få en anställning hos oss behöver du vara vaccinerad mot Covid-19 och kunna uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Personlig assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

73-100%

Tillträde

Enligt Överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Referensnummer

584708

Sista ansökningsdag

2023-02-19

Kontakt

Tamine Mirzadegan,0859097501

Senast uppdaterad: 6 april 2021