Lärare F-3 till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Skulle du vara motiverad av att leda en klass där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin fulla potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen är du den personen vi söker!

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättning att det ska vara lätt för dig att göra ett bra arbete, trivas och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska ha balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och personalförmåner så som friskvårdsbidrag. Alla medarbetare erbjuds kostnadsfritt personalstöd för både arbetsrelaterade- och personliga frågor. Kommunen erbjuder dessutom verksamhetsförlagd utbildning (VFU), en handledarutbildning i samarbete med Uppsala universitet.

Om oss

Runby skola är en skola F-9 som är belägen i Västra Väsby med skogen som närmsta granne. Skolan växer och har för närvarande drygt 1000 elever, inklusive grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet. Runby skola är en partner skola till Uppsala Universitet och det innebär att vi tar emot ett flertal lärarstudenter. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU-handledare. Skolan har en idrotts- och frilufsprofil som vi värnar om. Vi arbetar kollegialt med "lektionsdesign" och för att utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med de vi kallar "Deklaration".

Om tjänsten

Som lärare F-3 ingår du i ett arbetslag med klasslärare, förskollärare och fritidspersonal. Vi söker flera tjänster med behörighet att undervisa i alla ämnen teoretiska ämnen. I arbetet ingår planering, genomförande och uppföljningar i det vardagliga arbetet. I tjänsten ingår att vara mentor för klassen vilket innebär kontakt med vårdnadshavare och andra professioner.

Du deltar med din kompetens och kunskap och samarbetar med speciallärare, svenska som andraspråkslärare, årskurskollegor och kollegor i ditt arbetslag. Du samarbetar med fritids och förskoleklassen för att utveckla helhetssyn på barnens hela dag på skolan. Du samarbetar även med skolledningen för att tillsammans med skolans personal utveckla undervisningen så att vi gemensamt kan stötta eleverna på bästa sätt, även de som har behov av extra stöd.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation för att undervisa i F-3

  • Vana att integrera digitala verktyg i ditt arbete, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och Google miljö.

Det är meriterande om du har:

  • Förståelse för och erfarenhet av att arbeta med elever med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. Vi ser att du även är lösningsorienterad genom att du ser möjligheter istället för hinder. Vidare är du strukturerad, vilket för oss innebär att du självständigt kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror dessutom på att du behöver vara lugn och trygg för att kunna skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

23-08-10 eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Referensnummer

602354

Sista ansökningsdag

2023-03-28

Kontakt

Carina Hägervik,0859097940

Senast uppdaterad: 6 april 2021