Undersköterska till Lavendelgården i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie med ett av de viktigaste jobben som finns, ett jobb där du kan göra skillnad för människor! Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självständigt och är trygg i dig själv. Är du dessutom en positiv person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Om beskrivningen stämmer in på dig, läs då mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett positivt arbetsklimat med engagerade medarbetare som tillsammans tar ansvar för att varje dag leva upp till vår värdegrund, såväl i mötet med våra brukare och kollegor som i ledarskap.

Om oss

Lavendelgården är ett särskilt boende för äldre där vi bedriver även korttidsvård och växelvård. Inriktningen på de permanenta platserna är både demens- och somatisk vård.

Om tjänsten

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Ditt uppdrag är att motivera, ge god omvårdnad, personlig hygien och stötta brukaren i sin vardag.

Det förekommer också hushållssysslor som tvätt och städ. Enklare sjukvårdsuppgifter kan förekomma på delegation av sjuksköterska.

Hos oss kommer du arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi söker även dig som vill arbeta natt.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har slutförd eller pågående utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska, alternativt någon annan utbildning som vi bedömer som likvärdig

  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen

  • Tidigare erfarenhet av dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del i arbetet

  • Erfarenhet av att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete

Som person är du relationsskapande genom att du bland annat söker kontakt med brukarna och intresserar dig för deras tidigare liv och nuvarande situation. Vidare är du samarbetsorienterad och lyhörd, vilket för oss innebär att du uppmärksammar brukarnas önskemål och behov. Vi tror dessutom på att du behöver vara initiativtagande för att passa i rollen, det genom att du frågar dina kollegor om rutiner och arbetssätt.

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 (3 doser) och kan uppvisa ett covidbevis.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

70 - 100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

20

Referensnummer

603715

Sista ansökningsdag

2023-04-30

Kontakt

Jocelyne Johansson,0851808862,Rosa Vega,070-1980828

Senast uppdaterad: 6 april 2021