Köksbiträde/Chaufför till Himmel och Pannkaka i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en strukturerad och kreativ person som värnar om samarbete? Väsby stöd och omsorg söker nu ett köksbiträde till tillagningsköket Himmel & Pannkaka. Vi lagar mat till äldreomsorgen och dagliga verksamheter och all mat lagas från grunden. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst som köksbiträde i vårt nya tillagningskök i Upplands Väsby kommun. Här får du chansen att vara en del av det team som tillsammans skapar måltiderna som serveras på våra äldreboende och LLS verksamheter.

Vi vill att varje måltid som skickas från oss ska upplevas som den bästa. Vi jobbar med glädje och passion för det vi skapar.

Om oss

Himmel & Pannkaka är ett tillagningskök som tillhör Väsby stöd och omsorg. Vi lagar mat till SÄBO (Äldreboende) samt personer inom LLS (Dagliga verksamheter). Tillagningsköket är anpassat för 700 portioner om dagen.

Vi jobbar med ett kallmatssytem där vi tillagar maten på plats i köket, kyler ner det och förpackar det. Sedan skickas all mat ifrån vårt kök kall och värms upp på de respektive enheterna. Detta skapar en nylagad och trevlig känsla ute på enheterna. Vi har även en restaurang kopplad till vårt tillagningskök där vi serverar lunchgäster måndag till fredag.

Himmel & Pannkakas verksamhet består av sju stycken medarbetare. Det är kökschef, kockar och köksbiträde samt en chaufför. Vi har även en LLS verksamhet som jobbar med oss i lokalerna. De jobbar med enklare tillagning, servering och logistik i verksamheten.

Med en modern maskinpark och smarta lösningar kombinerat med en genomtänkt struktur och tydligt flöde så har vi skapat ett system som är enkelt och roligt att jobba i. Med klassiskt mathantverk kombinerat med ny teknik så följer vi den mat vi lagar hela vägen fram till gästens tallrik.

Om tjänsten

Vi söker dig som har körkort och vill jobba nära våra kunder med leverans utav maten i sommar. Rollen som köksbiträde är även kopplad till vår chaufförs jobb, där du får vara en av våra viktigaste personer som jobbar med leveransen av den mat vi tillagat.

Vi söker efter personal som är intresserade av att komma in och arbeta för att täcka vakanser i verksamheten, samt med möjligheten till vikariat under semesterperioden.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien

  • Minst något års erfarenhet som köksbiträde eller liknande

  • B-körkort

Det är meriterande om du:

  • Tidigare har jobbat med kallmatssytem eller tillagning av mat som sedan kyls ner innan leverans

Som person är du samarbetsorienterad genom att du bland annat är en lagspelare. Vidare är du hänsynstagande och strukturerad. Vi tror dessutom på att du behöver vara kreativ för att passa i rollen som köksbiträde.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Köksbiträde Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Säsongsarbete

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

Vid behov

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

625870

Sista ansökningsdag

2023-06-04

Kontakt

Gustav Lindhé,0739104192

Senast uppdaterad: 6 april 2021