Lågstadielärare till Breddenskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete där du får chans att inspirera barn? Är du en strukturerad person som hittar lösningar istället för problem? Breddenskolan söker nu en lågstadielärare. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som lärare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 350 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, trivsel och kunskap.

Om tjänsten

Tjänsten innebär planering, genomförande och uppföljning av undervisning enligt rådande styrdokument. Till hösten kommer du att undervisa i en årskurs 3. Du kommer att ingå i ett team tillsammans med två andra lågstadielärare som också undervisar i årskurs 3.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad grundskollärare med inriktning mot årskurs F-3

  • Har goda kunskaper och ett brinnande intresse för dina ämnen

  • Har kunskaper och erfarenheter av att planera, organisera, genomföra samt utvärdera arbetet på ett självständigt sätt

  • Har förmåga att utveckla kreativa lärmiljöer som bidrar till elevernas nyfikenhet, kreativitet lust att lära

Det är meriterande om du:

  • Har en grundskollärarexamen

  • Har god erfarenhet av någon sorts lärplattform

  • Har erfarenhet av en digitaliserad lärmiljö

För att lyckas i rollen har du förmågan att skapa och upprätthålla professionella och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har en hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd samt har hög motivation för läraryrket. Vidare ser vi att du även har förmåga till självreflektion och analys.

Som person är du strukturerad genom att du bland annat är påläst och väl förberedd. Vidare är du samarbetsorienterad och lösningsorienterad vilket för oss innebär att du har goda relationer till ledning, kollegor, vårdnadshavare och elever.  

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

626976

Sista ansökningsdag

2023-06-08

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

Senast uppdaterad: 6 april 2021