Lärare i Matte och NO till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer och att leda elever där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin maximala potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar i stället för hinder i vardagen är du den person vi söker! Nu söker vi en matematik/NO lärare till Runby skola.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Här får du en möjlighet att vara en del av skola som arbetar kollegialt med "Lektionsdesign", och för att ytterligare utveckla undervisningen arbetar vi även systematiskt med det vi kallar "Deklarationen". Utöver detta erbjuder vi även VFU-handledarutbildning i samarbete med Uppsala universitet.

Om oss

Runby är en stor skola, F-9, belägen i västra Väsby, med skogen som närmsta granne. Skolan har en idrotts och friluftslivsprofil som vi värnar om. Skolan växer och har för närvarande över 1000 elever, inklusive grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet.

Runby skola är också en så kallad partnerskola till Uppsala universitet, vilket innebär att skolan tar emot lärarstudenter under hela deras utbildning. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU-handledare.

Om tjänsten

I tjänsten som matematik/NO lärare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och efterarbete av undervisning samt betygssättning. I tjänsten ingår även mentorskap för en årskurs 8 tillsammans med en kollega. Du undervisar i NO i årskurs 8 och 9 samt matematik i din mentorsklass.

Du deltar med din kompetens och kunskap för att organisera och genomföra undervisning så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt, även de som behöver extra stöd. Du kommer att ingå i arbetslag 6-9 som leds av två arbetslagsledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation i ämnet matematik/NO.

  • Vana av att integrera digitala verktyg i ditt arbete, gärna med erfarenhet av

    Schoolsoft och Googlemiljö.

Det är meriterande om du har erfarenhet och är van att anpassa din undervisning för elever inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF).

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor genom att du bland annat är lösningsorienterad. Vidare är du strukturerad vilket för oss innebär att du självständigt kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror att du är bra på att skapa relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. Vidare önskar vi att du är en kreativ person.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2023-08-14 eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

631453

Sista ansökningsdag

2023-06-18

Kontakt

Thibault Elfegoun,0859097214

Senast uppdaterad: 6 april 2021