Arbetsterapeut till LSS-verksamheter och SÄBO i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du arbeta i en omväxlande och varierande arbetsmiljö? Vi söker nu en arbetsterapeut till våra LSS-verksamheter i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Här får du möjlighet att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra brukare som i ledarskap och medarbetarskap.
Hos oss får du tillgång till ett levande och socialt intranät som ger dig insyn i alla delar av kommunen samt Väsby Stöd och Omsorg. Här kan du gå med i olika grupper, dela bilder och få inspiration och nyheter.
Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser där individen är i fokus.

Om oss

Väsby Stöd och Omsorg är den kommunala utföraren av SÄBO (Särskilt boende för äldre) och LSS-verksamhet i Upplands Väsby kommun. SÄBO-enheterna är Brobacken, Lavendelgården och Hedvigsgården. LSS-verksamheterna består av daglig verksamhet och boenden med särskilt service samt Socialpsykiatri.

Om tjänsten

Tjänsten är uppdelad 50% på LSS-verksamheterna och 50% som resurs vid frånvaro av arbetsterapeut på SÄBO-enheterna.
Som arbetsterapeut på LSS-verksamheterna planerar du ditt arbete tillsammans med en fysioterapeut utifrån gällande HSL-rutiner.


Fokus ligger på ADL-bedömningar, hjälpmedelsförskrivning, teamarbete samt handledning av personal. LSS-verksamheterna ligger spridda i kommunen varför du får tillgång till tjänstebil.
I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för:


• Att utföra arbetsterapeutiska bedömningar
• Uppföljningar utifrån individens behov
• Att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser
• Förskrivning och utprovning av hjälpmedel
• Att genomföra funktionsbedömningar
• Att handleda personal

Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Du samverkar även med övriga vårdaktörer.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:
• Utbildad arbetsterapeut.

Det är meriterande om du har:
• Erfarenhet av äldreomsorg eller LSS-verksamhet


Som person är du strukturerad genom att du bland annat planerar din dag med hänsyn till uppdraget. Vidare är du trygg och sammarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du kan argumentera för dina bedömningar på ett tydligt och handledande sätt. Vi tror dessutom på att du behöver vara lösningsorienterad för att passa i rollen, det genom att du söker stöd hos kollegor och styrdokument när du möter hinder

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Arbetsterapeut Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100% måndag - fredag

Tillträde

2023-09-11 eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

648803

Sista ansökningsdag

2023-10-18

Kontakt

Rosa Vega Jacome,0851808828

Senast uppdaterad: 6 april 2021