Lärare i svenska och svenska som andraspråk till Runby skola

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Skulle det vara motiverande att leda en klass där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin maximala potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen är du den person vi söker! Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Runby skola och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Kommunen erbjuder dessutom verksamhetsförlags utbildning (VFU) - en handledarutbildning i samarbete med Uppsala universitet.

Om oss

Runby skola är en stor skola, F-9, belägen i västra Väsby med skogen som närmsta granne. Skolan växer och har för närvarande cirka 1 000 elever, inklusive elever på grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet. Runby skola är också en partnerskola till Uppsala universitet, vilket innebär att skolan tar emot ett flertal lärarstudenter under ett läsår. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU-handledare.

Skolan har en idrotts- och friluftsprofil som vi värnar om. Vi arbetar dessutom kollegialt med "lektionsdesign" och för att utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med det vi kallar "deklaration".

Om tjänsten

Som lärare i svenska och svenska som andraspråk ingår du i ett arbetslag för årskurs 6-9 med klassplacering i årskurs 7 och 9. I tjänsten som högstadielärare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och efterarbete av undervisning. I tjänsten ingår även mentorskap vilket innebär kontakt med vårdnadshavare och andra professioner.

Du deltar med din kompetens och kunskap och samarbetar med speciallärare, svenska som andraspråkslärare och årskurskollegor för att på bästa sätt organisera och genomföra undervisning så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt, även de som behöver extra stöd.

Tjänsten är ett vikariat på 75 % med chans till förlängning. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation för att undervisa i svenska, gärna som högstadielärare

  • Vana av att integrera digitala verktyg i ditt arbete, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och Googlemiljö

Det är meriterande om du har:

  • Utbildning i svenska och svenska som andraspråk

  • Arbetat med samt har förståelse för elever med Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF)

  • Behörighet i fler ämnen

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. Vi ser även att du är lösningsorienterad genom att du ser möjligheter istället för hinder. Vidare är du strukturerad vilket för oss innebär att du självständigt kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror dessutom på att du behöver vara lugn och trygg för att kunna skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

75 %

Tillträde

2023-10-16

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

658271

Sista ansökningsdag

2023-10-06

Kontakt

Thibault Elfegoun,0859097214

Senast uppdaterad: 6 april 2021