Mellanstadielärare/ Ma/No/En till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Skulle det vara motiverande att leda en klass där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin maximala potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar i ställer för hinder i vardagen är du den person vi söker! Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Runby skola och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och flera personalförmåner. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för arbetsrelaterade och/eller privata frågor. Kommunen erbjuder dessutom verksamhetsförlags utbildning (VFU) - en handledarutbildning i samarbete med Uppsala Universitet.

Om oss

Runby skola är en stor skola, F-9, belägen i västra Väsby med skogen som närmsta granne. Skolan har en idrotts- och friluftsprofil som vi värnar om. Skolan växer och har för närvarande cirka 1 040 elever, inklusive elever på anpassad grundskola och en kommungemensam autismverksamhet. Runby skola är också en partnerskola till Uppsala universitet, vilket innebär att skolan tar emot ett flertal lärarstudenter under ett läsår. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU-handledare.

Vi arbetar kollegialt med "lektionsdesign" och för att utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med det vi kallar "deklaration". Hållbar utveckling i olika aspekter är också något vi arbetar kontinuerligt med.

Om tjänsten

Som mellanstadielärare ingår du i ett arbetslag för årskurs 4-5 med klassplacering i årskurs 4 där du undervisar i matematik och NO ämnen i 2 av 4 klasser

I tjänsten som mellanstadielärare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och efterarbete av undervisning. I tjänsten ingår även mentorskap vilket innebär kontakt med vårdnadshavare och andra professioner.

Du deltar med din kompetens och kunskap och samarbetar med speciallärare, svenska som andraspråkslärare och årskurskollegor för att på bästa sätt organisera och genomföra undervisning så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt, även de som behöver extra stöd.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Lärarlegitimation för att undervisa i engelska och svenska/sva, men gärna ha behörighet i fler ämnen

  • Vana av att integrera digitala verktyg i ditt arbete, gärna med erfarenhet av Schoolsoft och Googlemiljö

Det är meriterande om du har arbetat med samt har förståelse för och erfarenhet av att arbeta med elever inom Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Det är även meriterade om du har behörig i fler ämnen.

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna. Vi ser även att du är lösningsorienterad genom att du ser möjligheter istället för hinder. Vidare är du strukturerad vilket för oss innebär att du kan självständigt kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror dessutom på att du behöver vara lugn och trygg för att kunna skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande och platsen kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

713370

Sista ansökningsdag

2024-04-30

Kontakt

Helena Mökander,0859097650

Senast uppdaterad: 6 april 2021