Speciallärare F-5 till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Skulle det vara motiverande att leda elever där utveckling är ett ledord så att alla kan nå sin maximala potential? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen är du en person vi söker. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om Runby skola och tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och flera personalförmåner såsom friskvårdsbidrag. Alla medarbetare har också tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Kommunen erbjuder dessutom verksamhetsförlags utbildning VFU) en handledarutbildning i samarbete med Uppsala universitet.

Om oss

Runby skola är en stor F-9 skola belägen i västra Upplands Väsby, med skogen som närmaste granne. Skolan har en idrotts- och friluftsprofil som vi värnar om bl.a har skolan ett uteklassrum "Skolskogen".

Skolan växer och har för närvarande drygt 1040 elever, inklusive anpassad grundskola och en kommungemensamautismverksamhet; Sjumilaskolan. Skolan är också en partnerskola till Uppsala Universitet, vilket innebär att skolan tar emot ett flertal lärarstudenter under ett läsår. Att stödja dessa studenter ingår i allas ansvar, även om man inte är VFU-handledare.

Vi arbetar kollegialt med pedagogernas deklarationer och en fortbildningssatsning med språk och värdegrundsarbete.

Om tjänsten

Tjänsten är en speciallärartjänst på 80 procent med uppdrag att samarbeta med skolans pedagoger på F-5 samt 20 procent av av tjänsten innebär arbete i en årskurs 2.

I tjänsten som klasslärare arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter såsom planering, genomförande och efterarbete av undervisning. I den delen av tjänsten kan även delat mentorskap ingå vilket innebär kontakt med vårdnadshavare och andra professioner.

Som speciallärare kommer du att arbeta med eleverna, både enskilt och i grupp med fokus på specialpedagogik men också ha en handledare roll till övriga pedagoger och deras behov av stöd kring eleverna i klassrummet. Du är även en del i skolans elevhälsoteam där du arbetar elevhälsofrämjande samt förbereder för utredningar.

Du kommer att arbeta med TIM (tidig intensiv matematikinlärning) och TIL (tidig intensiv läsinlärning) som en del i elevernas utveckling.

Du deltar med din kompetens och kunskap  och samarbetar med andra speciallärare, klasslärare och svenska som andraspråkslärare för att på bästa sätt organisera och genomföra undervisning så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är utbildad speciallärare samt lärare för yngre åldrar

  • Har kunskap om NPF och lågaffektivt bemötande

  • Är van att hantera olika former av digitala verktyg i ditt arbete

  • Är van att hantera åtgärdsprogram, handlingsplaner och skolverkets kartläggningar

Det är meriterande om du har erfarenhet av de digitala verktygen Schoolsoft och Googlemiljö.

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor genom att du bland annat är lösningsfokuserad. Vidare är du strukturerad vilket innebär att du kan planera ditt arbete självständigt och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror att du behöver vara lugn och trygg för att skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. För att passa in i rollen behöver du arbeta för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar fortlöpande och platsen kan tillsättas innan ansökningstidens utgång.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Speciallärare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

714720

Sista ansökningsdag

2024-04-30

Kontakt

Helena Mökander,0859097650

Senast uppdaterad: 6 april 2021