Vaktmästare till Messingeenheten i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Brinner du för god service, att leverera det lilla extra och vill du samarbeta i ett glatt gäng? Trivs du i en roll med mycket kundkontakt och varierande arbetsuppgifter? Får du energi av att lösa problem och göra andra glada och nöjda? Har du dessutom tidigare erfarenhet som vaktmästare eller annat praktiskt arbete? Om detta låter som något för dig kanske du är den vi söker i denna roll! Välkommen att skicka in din ansökan!

Vi erbjuder dig

En dag som vaktmästare hos oss är aldrig den andra lik. Här får du stor nytta av erfarenhet och fallenhet för olika typer av kundmöten och praktiskt arbete. Du kommer att arbeta i en grupp med kunniga och lösningsorienterade kollegor som arbetar prestigelöst tillsammans för att ge den allra bästa kundservicen. I denna roll får du stor möjlighet att utveckla verksamheten och hitta nya sätt att arbeta på.

Om oss

Messingeenheten ansvarar för service och inre fastighetsdrift i multifunktionshuset Messingen. Här finns två gymnasieskolor, bibliotek, kulturskola, trygghetscenter, kafé och en restaurang som hyresgäster. Huset präglas av liv och rörelse dagtid samt kvällstid alla dagar i veckan.

I Messingen finns även ett scenrum där kommunen erbjuder ett fint kulturprogram för Väsbys medborgare. Vi har även interna mötesbokningar samt bokningar från föreningar i olika lokaler i huset.

Vi är idag 9 personer på enheten som samarbetar tätt för att se till att husets allmänna och uthyrningsbara delar har fungerande och kvalitativ service och kvalitet.

Om tjänsten

Rollen som vaktmästare innebär bland annat:

  • Bemanning av vaktmästerifunktionen tillsammans med övriga vaktmästare både i Messingen samt i en del andra av kommunens lokaler
  • Hyresgästservice och beställningar
  • Vaktmästeriservice med en hel del praktiskt felavhjälpande arbete
  • Hålla kontroll på felanmälningar, åtgärda själv eller ta ärendet vidare
  • SBA (Systematiskt brandskydds arbete)
  • Proaktivt arbete gällande underhåll, skötsel och renhållning i fastigheten
  • Möbleringar och scenbygge i våra uthyrningslokaler
  • Enklare felavhjälpning för AV-teknik
  • Mottagning av leveranser
  • Renhållning av miljörum och en del andra ytor
  • Delta och bidra i enhetens gemensamma verksamhets- och arbetsmiljöarbete

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har minst två års erfarenhet av arbete som vaktmästare eller liknande praktiskt serviceinriktat arbete
  • Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift
  • Har god fysik då tunga lyft förekommer
  • Har goda kunskaper i Officepaketet samt IT-vana

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom el, VVS, snickeri eller liknande praktiskt arbete.

Som person är du självgående, positiv och lösningsorienterad. Du har förmågan att prioritera och ta beslut i en miljö i fart och fläkt. Du är praktiskt lagd och van att hitta lösningar. Du tar ansvar för den egna utvecklingen samt för arbetsgruppens utveckling och kunskaper.

Du är även trygg i dig själv och har förmåga att oavsett situation ge både kunder och kollegor ett gott bemötande. Du får energi av mötet med kund och kollegor och att göra det lilla extra för dem.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Kontorsvaktmästare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidare med provanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2024-08-15

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

716174

Sista ansökningsdag

2024-05-05

Kontakt

Camilla Linder,0859097710

Senast uppdaterad: 6 april 2021