Köksbiträde till Himmel och Pannkaka i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en strukturerad och kreativ person som värnar om samarbete? Väsby stöd och omsorg söker nu ett sommarvikarierande köksbiträde till tillagningsköket Himmel & Pannkaka. Vi lagar mat till äldreomsorgen och dagliga verksamheter och all mat lagas från grunden. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Här får du chansen att vara en del av det team som tillsammans skapar måltiderna som serveras på våra äldreboende och LLS verksamheter. Vi vill att varje måltid som skickas från oss ska upplevas som den bästa och jobbar därmed med glädje och passion för det vi skapar.

Om oss

Himmel & Pannkaka är ett tillagningskök som tillhör Väsby stöd och omsorg inom social- och omsorgskontoret. Vi lagar mat till SÄBO (Äldreboende) samt personer inom LLS (Dagliga verksamheter). Tillagningsköket är anpassat för 700 portioner om dagen.

Vi jobbar med ett kallmats-system där vi tillagar maten på plats i köket, kyler ner det och förpackar det. Sedan skickas all mat ifrån vårt kök kall och värms upp på de respektive enheterna. Detta skapar en nylagad och trevlig känsla ute på enheterna. Vi har även en restaurang kopplad till vårt tillagningskök där vi serverar lunchgäster måndag till fredag.

Himmel & Pannkakas verksamhet består av sju stycken medarbetare. Det är kökschef, kockar och
köksbiträde samt en chaufför. Vi har även en LLS verksamhet som jobbar med oss i lokalerna. De jobbar med enklare tillagning, servering och logistik i verksamheten.

Med en modern maskinpark och smarta lösningar kombinerat med en genomtänkt struktur och tydligt flöde så har vi skapat ett system som är enkelt och roligt att jobba i. Med klassiskt mathantverk kombinerat med ny teknik så följer vi den mat vi lagar hela vägen fram till gästens tallrik.

Om tjänsten

Dina arbetsuppgifter som köksbiträde innehåller bland annat:

  • Salladsberedning
  • Assistera kock
  • Packa mat
  • Diskning

Vi söker efter personal som är intresserade av att komma in och arbeta för att täcka vakanser i verksamheten, samt med möjligheten till vikariat under semesterperioden.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Dokumenterad utbildning i livsmedelshygien
  • Minst något års erfarenhet som köksbiträde eller liknande

Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kallmats-system eller tillagning av mat som sedan kyls ner innan leverans.

Som person är du samarbetsorienterad genom att du bland annat är en lagspelare. Vidare är du
hänsynstagande och strukturerad. Vi tror dessutom på att du behöver vara kreativ för att passa i rollen som köksbiträde.

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Köksbiträde Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

717823

Sista ansökningsdag

2024-05-31

Kontakt

Caroline Larsson,0701980803

Senast uppdaterad: 6 april 2021