Speciallärare åk 6-7 till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Tycker du dessutom om att hitta lösningar istället för hinder i vardagen är du den person vi söker! Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om Runby skola och tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas och må bra. Vi strävar efter att du som anställd ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du trygga arbetsvillkor och personalförmåner såsom friskvårdsbidrag.

Om oss

Runby grundsärskola F-9 är belägen i Runby skolas lokaler i västra Upplands Väsby, med skogen som närmaste granne. Vi söker nu en speciallärare för undervisning i klass, samt administration gällande pedagogiska kartläggningar, åtgärdsprogram med mera. Skolan kommer framöver delta i kommunens planerade lässatsning och arbete för hållbar utveckling.

Om tjänsten

Vi söker en utbildad speciallärare som har ett stort engagemang och som alltid arbetar aktivt för att alla elever ska lyckas och med främsta uppdrag att undervisa i årskurs 6 och 7 samt mentorskap. Du kommer att arbeta elevnära och individanpassat samtidigt som du kommer att arbeta med att se helheten, både ur ett grupp- och organisationsperspektiv.
Du är också en självklar del i skolans elevhälsoteam där rektor, biträdande rektor, skolsköterska och kurator också ingår. I din roll samarbetar du inte bara med elevhälsoteamet utan också med våra arbets- och ämneslag och med elever och deras vårdnadshavare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är utbildad speciallärare
  • Har kunskap om intellektuell funktionsnedsättning - NPF
  • Är van att hantera åtgärdsprogram, handlingsplaner och skolverkets kartläggningar

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av de digitala verktygen Schoolsoft och Googlemiljö
  • Kunskaper om bildstöd och teckenkommunikation
  • Matematik i grundutbildningen

För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, relationsskapande och lösningsorienterad. Som person ser vi att du är flexibel och har lätt för att samarbeta med olika typer av människor. Vi ser även att du har ett genuint intresse för eleven.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

2024-08-12

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

723138

Sista ansökningsdag

2024-05-31

Kontakt

Thibault Brink Elfegoun,0859097214

Senast uppdaterad: 6 april 2021