Omvårdnadspersonal till Brobacken i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker dig som vill arbeta som semestervikarie med ett av de viktigaste jobben som finns, ett jobb där du gör skillnad för människor! Det här är ett jobb för dig som kan arbeta självständigt och är trygg i dig själv. Är du dessutom en positiv person som tycker om att skapa värdefulla relationer? Om beskrivningen stämmer in på dig, läs då mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett positivt arbetsklimat med engagerade medarbetare som tillsammans tar ansvar för att varje dag leva upp till vår värdegrund, såväl i mötet med våra brukare och kollegor som i ledarskap.

Om oss

Brobacken är ett äldreboende precis vid pendeltåget i Upplands Väsby. Brobacken är ett särskilt boende med 57 stycken lägenheter fördelade på somatiska och demensavdelningar och 19 lägenheter för korttids- och växelvård.

Om tjänsten

Vår uppgift är att ge våra brukare en meningsfull, trygg och aktiv vardag. Vi arbetar utifrån varje brukares enskilda behov. Ditt uppdrag är att motivera, ge god omvårdnad, personlig hygien och stötta brukaren i sin vardag. Det förekommer också hushållssysslor som tvätt och städ. Enklare sjukvårdsuppgifter kan förekomma på delegation av sjuksköterska.

Hos oss kommer du arbeta på schemalagd arbetstid dag, kväll och helg. Vi söker även dig som vill arbeta natt.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har en slutförd eller pågående utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska, alternativt någon annan utbildning som vi bedömer som likvärdig
  • Kan uttrycka dig obehindrat på svenska i tal och skrift för att undvika missförstånd

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av omvårdnadsarbete inom äldreomsorgen
  • Tidigare erfarenhet av dokumentationsarbete eftersom det är en viktig del av arbetet
  • Erfarenhet av att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete

Som person är du positiv, stabil och bra på att samarbete. Vi ser också att du är bra på och tycker om att skapa relationer till andra.

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Undersköterska, hemtjänst, äldreboende och habilitering Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

50 - 100%

Tillträde

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

10

Referensnummer

726436

Sista ansökningsdag

2024-06-07

Kontakt

Rosa Vega Jacome,0851808828

Senast uppdaterad: 6 april 2021