Lärare i SVA till Grimstaskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi på Grimstaskolan söker nu en engagerad och nyfiken lärare i svenska som andraspråk som kan ingå i vår skolas väg framåt mot våra högt satta mål. Är du dessutom en trygg person som värdesätter goda relationer? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete i en skola som kännetecknas av att vi ställer höga krav på såväl våra elever som vår personal, samt stöttar och utmanar varandra för att nå ännu längre. Hos oss får du arbeta i trevliga lokaler i naturnära miljö. Som lärare jobbar du i nära samarbete med arbetslag och ämneslag.

Om oss

Grimstaskolan är en skola med årskurs 6-9, som består av 16 klasser samt en klass i anpassad grundskola. Totalt har skolan cirka 450 elever. Varje årskurs bildar ett arbetslag och samarbetar kring elevernas utveckling och behov. Vi är en skola belägen i östra Upplands Väsby med god tillgång till natur, fritidsaktiviteter och aktiva föreningar.

Om tjänsten

Tjänsten innebär undervisning i svenska som andraspråk 40-50 % i årskurs 6-9. I tjänsten ingår även mentorskap för en grupp elever.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation för att undervisa i svenska som andraspråk. Det är meriterande om du har erfarenhet vid undervisning på högstadiet.

Som person är du samarbetsorienterad, vilket för oss innebär att du har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och relationsskapande. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad genom att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40-50%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

739098

Sista ansökningsdag

2024-07-21

Kontakt

Jens Djupa,0859097896

Senast uppdaterad: 6 april 2021