Birger Bostad

Birger Bostad erbjuder moderna bostadsrättsradhus om 111 kvadratmeter respektive 138 kvadratmeter utefter Blå gatan.

Illustration, hus

Illustratör: Birger Bostad/Thomas Eriksson Arkitekter.

Välkommen till Brf Fyrklövern

Upplands Väsby och området Fyrklövern utvecklas till den moderna småstaden. Här kan vi erbjuda energieffektiva och moderna radhus om två eller tre våningar med upplåtelseformen bostadsrätt. Birger Bostad kommer att uppföra sina stadsradhus utefter Blå gatan (Djäknestigen). Den blir en gata med småskalig karaktär som ska vara trevlig och trygg att vistas på.

I Brf Fyrklövern planerar vi att bygga arton stycken stadsradhus i två och tre plan. De är framtagna av Birger Bostad i samarbete med Thomas Eriksson Arkitektkontor. Husen är uppdelade i två grupper. Mellan huslängorna bygger vi en gång- och cykelväg för att underlätta flödetgöra det lätt att rörsiga mellan kvarteren och till och från bostadsområdet i söder.

Boytan är 109 kvadratmeter respektive 138 kvadratmeter och varje lägenhet har egen uteplats. Trevåningshusen har också takterrass i två väderstreck. Bostäderna är yteffektiva och har en modern och hög standard med helkaklade badrum, trägolv, stora fönster och en utformning som ger ett modernt boende. Bostadsrättsföreningen kommer dessutom att ha en stor gemensam gård för odling, gemenskap och aktiviteter.

Illustration, hus

Illustratör: Birger Bostad/Thomas Eriksson Arkitekter.

Illustration, hus

Illustratör: Birger Bostad/Thomas Eriksson Arkitekter.

Senast uppdaterad: 16 november 2022