SchoolSoft

På Breddenskolan använder vi SchoolSoft som vårt digitala informationsverktyg där bland annat sjukanmälan sker.

I SchoolSoft kan du som vårdnadshavare se ditt barns schema, närvaro, matsedel, kalender samt viktig information från skolan. Det är i SchoolSoft du sjukanmäler ditt barn. SchoolSoft finns även att ladda ner som app.

Konto för vårdnadshavare

För att kunna skapa ett konto till dig som vårdnadshavare behöver vi dina personuppgifter. Varje skolstart informerar vi om detta och samlar in information.

Ett brev med inloggningsuppgifter skickas till din adress.

Så loggar du in på SchoolSoft

Fyll i användarnamn och lösenord. Första gången du gör detta kommer du att få ändra ditt lösenord. Lösenordet måste innehålla minst 8 tecken varav minst 1 siffra och minst 1 bokstav.

Om du har glömt ditt lösenord

Om du har glömt lösenordet kan du skicka efter ett nytt genom att klicka på länken vid inloggningsrutan.

Om du kan ditt användarnamn och vet vilken e-postadress som är registrerad till ditt konto fyller du i dessa och då skickas e-post till din e-postadress med ett nytt lösenord.

Om du inte heller känner till ditt användarnamn klickar du på "Glömt användarnamnet" och fyller i din e-postadress. Ditt användarnamn skickas nu till din e-postadress.

Om du inte heller vet vilken e-postadress som är registrerad på ditt konto, eller har andra frågor, kontaktar du expeditionen: 08-590 973 38 Länk till annan webbplats..

Min profil

Dina kontaktuppgifter ändrar du under Min profil.

Det är viktigt att du registrerar en e-postadress som du använder. Då kan du lätt få ett nytt lösenord om du tappar bort det gamla.

Kom ihåg att alltid uppdatera dina kontaktuppgifter om något ändras.

Senast uppdaterad: 25 mars 2024