Fysioterapeut till Lavendelgårdens äldreboende i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Väsby Stöd & Omsorg är den kommunala utföraren av äldreomsorg i Upplands Väsby kommun. Här finns en egen organisation med all hälso- och sjukvårdspersonal med en och samma chef, vars upptagningsområde är kommunens tre egna äldreboenden. Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete som fysioterapeut där du tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser i en verksamhet där individen är i fokus.

Vi erbjuder dig

Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. Som nyanställd i kommunen erbjuds du deltagande i ett internt nätverk som en del i din introduktion och kompetensutveckling. En anställning Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal

Om oss och tjänsten

HSL-organisationen är en del av Väsby stöd och omsorg och du kommer att ingå i ett rehabteam med placering på Lavendelgården. Lavendelgården har totalt 42 platser varav 14 är korttids/växelvårdsplatser.

I dina arbetsuppgifter ingår att ansvara för att utföra fysioterapeutiska bedömningar, uppföljningar utifrån individens behov samt att utreda och bedöma behov av fysioterapeutiska insatser. I din yrkesroll ingår också förskrivning och utprovning av hjälpmedel och genomföra funktionsbedömningar samt hembesök. Att handleda personal i att skapa struktur, handhavande av hjälpmedel och bemötande är ytterligare några viktiga delar i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Vi samverkar även med övriga vårdaktörer.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut och några års erfarenhet inom äldreomsorgen. B-körkort är ett krav. Du har även god datorvana och kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift.

Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team, är flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver att du har lätt för att bemöta människor, har ett gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga. 

Som person är du kreativ, övertygande och lösningsorienterad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Fysioterapeut/Sjukgymnast Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

90%

Tillträde

Månadslön

Löneform

Kollektivavtal

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

394629

Sista ansökningsdag

2021-05-07

Kontakt

Irene Lundbergh,0859097506

Senast uppdaterad: 6 april 2021