Skolgårdspedagog till Bollstanäs skola, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Bollstanäs skola söker en relationsskapande, trygg och kreativ skolgårdspedagog som brinner för rörelse och utomhuspedagogik. Huvuduppdraget innebär att ansvara, samordna och planera för rastaktiviteter. Vi söker dig som vill arbeta främjande och förebyggande för att skapa trygghet och trivsel på skolan. Du kommer ha en aktiv roll i skolans trygghetsgrupp samt ha en stödjande roll i konflikthantering/medling.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med mycket god måluppfyllelse och med spännande utvecklingsarbeten. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande där elevhälsoarbetet är en viktigt del i vardagen.

Du erbjuds friskvårdsbidrag och personalrabatter via vår förmånsportal. För din trygghet finns ett kostnadsfritt professionellt personalstöd, och du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss och tjänsten

Bollstanäs är en kommunal f-5 skola med omkring 500 elever och 70 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Med utgångspunkt i skolans styrdokument samt elevernas egna intressen och behov ansvarar du för att planera, leda och utveckla skolans och fritidshemmets rastverksamhet så att den blir en plats för och en del av elevernas lärande.

Du är en trygg vuxen som möter eleverna på rasten där du inspirerar, engagerar och möjliggör elevernas idéer och värnar om att demokratiska processer hålls. Du kommer även att vara delaktig i processer som innefattar elevers delaktighet såsom elevråd samt rastaktivitetsmöten med elever. 

Är du den vi söker?

Du har lärar- eller fritidspedagogutbildning alternativt utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare söker vi dig som har dokumenterad kunskap och intresse gällande barns utveckling och hälsa.

Vi ser också gärna att du som söker tjänsten hos oss har pedagogisk erfarenhet och vana av att leda grupper. Meriterande är också erfarenhet från liknande uppdrag.

Du har lätt att anpassa dig, har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa goda relationer med både kollegor, elever och vårdnadshavare. Du är strukturerad, trygg och kreativ och kan ta egna initiativ. Vi förutsätter också att du precis som oss har ett stort engagemang för ditt uppdrag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75-100%

Tillträde

Augusti 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

397390

Sista ansökningsdag

2021-05-28

Kontakt

Ellinor Allen,0859097866

Senast uppdaterad: 6 april 2021