Grimstaskolan söker behörig lärare till grundsärskolan årskurs 6-9

Jobbannons bild

Vill du vara med och forma en av Sveriges bästa skolor? 

Hösten 2021 öppnar vi en ny särskola på Grimstaskolan och nu söker vi dig som vill vara med och  bygga upp en ny verksamhet från grunden.

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett roligt, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas. Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa skolor där eleverna är godkända i alla ämnen når höga meritvärden och känner sig trygga i skolan. Vi tror på att det kollegiala lärandet, vi delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Grimstaskolan är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har ca 480 elever och är ca 45 medarbetare. Skolledningen består av rektor, biträdande rektor och intendent. Grimstaskolan är en kommunal skola för elever i årskurserna 6-9 . Vi har ett mycket välfungerande Elevhälsoteam som jobbar nära våra olika arbetslag. Vi tror på ett elevnära ledarskap. Elevrådet är viktigt för oss då vi är måna om elevernas delaktighet i skolans utveckling.

Om tjänsten

Hos oss får du arbeta i trevliga lokaler i naturnära miljö. Som lärare på grundsärskolan jobbar du nära den andra läraren och två elevassistenter. Du ansvarar för att följa upp såväl elevernas välmående som lär- och utvecklingsprocesser. Du är även en viktig länk mellan hem och skola

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad lärare, gärna en specialisering mot utvecklingsstörning eller att du är utbildad speciallärare. Du bör också ha ett minst ett par års erfarenhet inom området.

Som person är du samarbetsorienterad och har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad, vilket för oss innebär att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100

Tillträde

Augusti 2021

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

412950

Sista ansökningsdag

2021-08-08

Kontakt

Monica Gunnars

Senast uppdaterad: 6 april 2021