Arbetsterapeut till Lavendelgårdens äldreboende i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Som arbetsterapeut i Upplands Väsbys kommun arbetar du dagtid vardagar. Du kommer att ha ett ansvarsfullt arbete där du tillsammans med fysioterapeut, sjuksköterska samt vård- och omsorgspersonal får möjlighet att utveckla och ansvara för insatser i en verksamhet där individen är i fokus.

Vi erbjuder dig

Vi är måna om att du ska må bra och erbjuder friskvårdsbidrag samt vid behov tillgång till professionellt personalstöd. För din trygghet omfattas du av försäkringar och företagshälsovård. En anställning Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal

Om oss

Lavendelgården är ett äldreboende med totalt 42 platser på tre plan, 14 demensplatser, 14 somatiska platser samt 14 kortisplatser/växelvårdsplatser

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter ingår att ha god kunskap inom hjälpmedelsområdet, även kognitiva hjälpmedel och att utreda och bedöma behov av arbetsterapeutiska insatser. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel, handleda samt att genomföra funktionsbedömningar samt göra hembesök vid behov. Att handleda personal i att skapa struktur, handhavande av hjälpmedel och bemötande är en viktig del i arbetet. Som legitimerad yrkesutövare följer även ett ansvar för journalföring för de insatser som planeras, genomförs och utvärderas. Samverkan med övriga vårdaktörer såsom habiliteringen ingår i arbetet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som har erfarenhet av målgruppen. Körkort för bil är ett krav. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Du har även god datorvana och kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift. Du tycker om att arbeta självständigt såväl som i team, är flexibel och ser lösningar istället för problem. Arbetet kräver att du har lätt för att bemöta människor, har gott humör samt har mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du resultatorienterad och stabil som person.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Arbetsterapeut Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Efter överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

413992

Sista ansökningsdag

2021-08-09

Kontakt

Rosa vega,0859097145,Carina Classon,0859097588

Senast uppdaterad: 6 april 2021