Lärare i franska och SO, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du vara med och forma en av Sveriges bästa skolor? Nu söker Grimstaskolan en behörig lärare i franska och SO som liksom vi vill skapa lärarande för livet och vill arbeta i en kommun som växer.

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Hos oss får du utöver glada kollegor möta våra fantastiska elever. Vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas. Vi strävar efter att bli en av Sveriges bästa skolor där eleverna är godkända i alla ämnen når höga meritvärden och känner sig trygga i skolan. Vi tror på att det kollegiala lärandet, vi delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss och tjänsten

Grimstaskolan är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har ca 450 elever och är ca 40 medarbetare. Skolledningen består av rektor, biträdande rektor och intendent. Grimstaskolan är en kommunal skola för elever i årskurserna 6-9 . Vi har ett mycket välfungerande EHT som jobbar nära våra olika arbetslag samt att vi tror på ett elevnära ledarskap.

Hos oss får du arbeta en välutrustade och trevliga salar. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag och du är även mentor för en grupp elever. Du ansvarar för att följa upp såväl elevernas välmående som lär- och utvecklingsprocesser. Du är även en viktig länk mellan hem och skola

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning och betygsättning samt ha arbetat på en högstadieskola. Det är också meriterande om du har erfarenhet av grundsärskola.  

Som person är du samarbetsorienterad och har lätt för att arbeta tillsammans med andra för att nå de gemensamma målen. Vidare är du lösningsorienterad och analytisk. Du har förmågan att hitta lösningar på uppkomna problem men utan att missa de långsiktiga strategierna. För att lyckas i rollen behöver du även vara strukturerad, vilket för oss innebär att du organiserar ditt arbete väl och ser till att slutföra det som påbörjats.

Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

50%

Tillträde

augusti 2021

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

414675

Sista ansökningsdag

2021-07-29

Kontakt

Monica Haag Gunnars

Senast uppdaterad: 6 april 2021