Speciallärare 4-9 till Runby Skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du arbeta som speciallärare i en spännande och större skola? Sök då tjänsten som speciallärare för årskurs 4-9 hos oss på Runby skola i Upplands Väsby kommun. Här finns omkring 940 elever F-9 inklusive grundsärskola samt en kommungemensam autismverksamhet. Är du rätt person kan vi även erbjuda dig en förste lärartjänst.

Vi erbjuder dig

Du får jobba i en både stor och familjär skola. Till vardags är du en naturlig del i och arbetar nära arbetslaget. Du jobbar tillsammans med skolans övriga speciallärare och är en viktig medlem i vårt elevhälsoteam.

Om oss

Runby skola har i dag omkring 940 elever där cirka 60 är placerade i grundsärskolan eller vår autismverksamhet. Skolan är inne i en mycket expansiv fas och kommer inom något år passera 1000 elever. Skolans storlek och bredd gör att du har flera kollegor inom spec/elevhälsoteamet.

Runby skola är belägen i kommunens västra del och ligger i kanten av ett stort skogsområde. Skolan har en frilufts och idrotts/hälsoprofil. Vi arbetar kollegialt med "Lektionsdesign" För att utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med det vi kallar "Deklaration".

Om tjänsten

Som vår nya speciallärare 4-9 jobbar du inriktat mot hela åldersspannet men med en tyngdpunkt 4-5. Det innebär att du:

  • arbetar med specialundervisning såväl utifrån ett grupp som individuellt fokus.

  • stöttar övriga lärare i arbetet med att ta fram och verkställa adekvata extra anpassningar och åtgärdsprogram

  • arbetar med att ta fram ansökningar för tilläggsbelopp. En stor del av det administrativa arbetet sker i verktyget D.F respons

  • har vissa kontakter med andra myndigheter och vårdnadshavare

Blir du vår förstelärare får du också rollen som samordnare i speciallärargruppen där du bland annat leder utvecklingsarbetet inom området.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarlegitimation inom 4-9 och speciallärarutbildning.

Det är meriterande om du har:

  • Några års erfarenhet som speciallärare

  • Ledande eller samordnande erfarenhet

  • God kunskap om arbetet med ÅP, extra anpassningar och ansökningsarbetet för tilläggsbelopp

Som person är du strukturerad och du handlägger dina ärenden och uppdrag korrekt och effektivt. Du är stabil för att kunna hantera mångfalden i uppdraget. Vidare är du samarbetsorienterad och samarbetar väl med såväl elever, kollegiet som vårdnadshavare och andra myndigheter. För att hantera komplexiteten i många av dina uppdrag behöver du även vara lösningsorienterad

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Speciallärare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

462155

Sista ansökningsdag

2022-01-29

Kontakt

Johnny Wahlund,0859097387

Senast uppdaterad: 6 april 2021