Lärare till Svenska som andraspråk årskurs 1-3 i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en person som tycker om att skapa värdefulla relationen där språket är en viktigt det? Tycker du dessutom om att hitta lösningar i ställer för hinder i vardagen? Då kan du vara den vi söker som lärare hos oss på Runby skola. 

Vi erbjuder dig

  • Möjlighet att jobba i en både stor men samtidigt familjär skola. Till vardags är du en naturlig del i och arbetar nära med de fyra arbetslagen.

  • Stor frihet att planera din arbetsdag utifrån de behov som framkommer i samarbete med klasslärarna. Du kan variera ditt arbetssätt genom att vara i klassrummet, ha små grupper eller enskild undervisning.

Om oss

Runby skola är beläget i västra Väsby med skogen som närmsta granne. Skolan är stor med cirka 950 elever i 38 klasser, årskurs F-9. Skolan har en idrotts- och friluftsprofil som vi värnar om samt en grundsärskola och en kommungemensam autismverksamhet. 

Här arbetar omkring 130 anställda. Vi arbetar kollegialt med "Lektionsdesign". För att utveckla undervisningen arbetar vi systematiskt med det vi kallar "Deklaration".

Om tjänsten

Som lärare för svenska som andraspråks samarbetar du med förskollärare och klasslärare för att på bästa sätt organisera och genomföra undervisning för elever som behöver utveckla sina svenska kunskaper.

I rollen ingår även att delta med din kompetens och kunskap så att vi tillsammans kan stötta eleverna på bästa sätt. Du har kollegor som arbetar som lärare för svenska som andraspråk på  både mellan- och högstadiet. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • har lärarlegitimation

  • är behörig i svenska och svenska som andraspråk

  • är van med att arbeta med digitala verktyg som en del av ditt arbete

Det är meriterande om du har arbetat med nyanlända elever samt har arbetat i Schoolsoft och Googlemiljö.

Som person är du mån om att samarbeta med dina kollegor genom att du bland annat är lösningsorienterad. Vidare är du strukturerad vilket för oss innebär att du kan planera ditt arbete och göra lämpliga prioriteringar. Vi tror dessutom på att du behöver vara lugnt och trygg för att skapa bra relationer både med kollegor, elever och vårdnadshavare. För att passa i rollen behöver du samarbeta för att skapa de bästa förutsättningarna för eleverna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

462245

Sista ansökningsdag

2022-01-31

Kontakt

Helena Mökander,0859097650

Senast uppdaterad: 6 april 2021