Stödassistent till gruppbostad i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Nu söker vi dig som vill ha ett meningsfullt timvikariat eller sommarjobb där du har möjlighet att verkligen göra skillnad för en annan människa. Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer, människor och miljöer? Är du en ansvarsfull, flexibel och pålitlig medmänniska? Brinner du för att hjälpa andra och att göra skillnad i samhället? Då tycker vi att du ansöker redan i dag! Läs mer om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och omväxling, där du är med och bidrar till en trygg vardag för våra boende.

Om oss

Våra gruppbostäder har plats för upp till sex boende med varierande stödbehov. Alla har egna lägenheter men det finns också gemensamma utrymmen som kök och vardagsrum. Vårt huvuduppdrag är att stötta vuxna personer med funktionsnedsättning där deras behov, vilja och färdigheter står i fokus. Du arbetar på ett eller flera av våra gruppboenden där du stöttar personer med LSS-beslut i deras hemmiljö. Våra enheter finns utspridda i kommunen.

Om tjänsten

Du kommer att stötta våra boende med den hjälp de behöver i sin vardag. Det kan röra sig om allt från matlagning, städning, fritidsaktiviteter till stöd med personlig omvårdnad utifrån de genomförandeplaner och rutiner som finns på enheten.

Arbetstiderna är förlagda till dagar, kvällar och helger samt även vissa nätter.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

 • Utbildning som undersköterska eller motsvarande

 • Erfarenhet av arbete inom LSS

 • Erfarenhet av omvårdnadsarbete

 • Goda kunskaper i svenska språket då dokumentation och kommunikation är förutsättningar för arbetet

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenheter/kunskaper om tydliggörande pedagogik och AKK

 • Erfarenhet av lågaffektivt bemötande

 • Erfarenhet av dokumentation i Pulsen Combine

 • B-körkort

Som person är du:

 • Stabil

 • Trygg

 • Samarbetsorienterad

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett covidpass.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Stödassistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Sommarjobb/Säsongsanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

10-20 tim./v.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

4

Referensnummer

467680

Sista ansökningsdag

2022-02-18

Kontakt

Veronica Östlin,0859097880

Senast uppdaterad: 6 april 2021