Musiklärare till Väsby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Nu söker vi en musiklärare till Väsby skola! Är du en kreativ och samarbetsvillig person? Ser du dessutom vikten av att skapa goda relationer? Om beskrivningen stämmer in på dig så läs gärna mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Väsby skola och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete. Utöver professionella kollegor får du även ämneskollegor genom det kollegiala samarbetet med övriga kommunala skolor i kommunen.

Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra. Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Väsby skola är en skola som präglas av delaktighet, gemenskap, arbetsglädje, kunskap och utveckling. Vi har cirka 670 elever och är cirka 80 medarbetare och är Upplands Väsbys näst största grundskola. Skolledningen består av rektor och två biträdande rektorer. Vi är en kommunal skola för elever i årskurserna F-9. 

Väsby skola är placerad centralt i Väsby med närhet till pendeltåg och bussar. Skolan är uppdelad på fyra byggnader där högstadiet har sina lektioner i hemklassrum i västra huset. Det finns även ny matsal med tillagningskök som är mycket uppskattad av såväl elever som lärare. Vi har också en stor skolgård med många möjligheter.

Skolan präglas av en mångkulturell miljö, både gällande elever och lärare, något vi uppskattar och vill värna om. Till varje stadium finns en speciallärare knuten och vi har också en specialpedagog på skolan. Skolan har ett mycket välfungerande elevhälsoteam (EHT) som jobbar nära våra olika arbetslag. Vi tror på ett elevnära ledarskap.

Om tjänsten

Tjänsten som musiklärare innebär att du ska undervisa i musik för årskurs 4-9. Det är två paralleller i årskurs 5 och 7 och tre paralleller i övriga årskurser.

Tjänsten kan anpassas efter den sökandes önskemål på omfattning mellan 70 till 100 procent. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lärarexamen och lärarlegitimation för att undervisa i musik för årskurs 4-9. Som musiklärare hos oss är det viktigt att du är duktig på att lyssna på eleverna och får dem att tycka att musik är kul. Du måste vara bra på att utgå från eleverna och deras förkunskaper och anpassa undervisningen utifrån det. 

Det är meriterande om du har ett par års erfarenhet av att undervisa, och då helst i en mångkulturell miljö. Självklart är det också en fördel om du har erfarenhet från musikbranschen. 

Som person är du samarbetsvillig, trygg, relationsskapande och kreativ.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

70-100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

502762

Sista ansökningsdag

2022-05-25

Kontakt

Johan Segerfeldt,0859097802

Senast uppdaterad: 6 april 2021