Fransklärare till Väsby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Tycker du om att arbeta med människor och att skapa goda relationer? Vi söker en engagerad fransklärare för årskurs 6-9 på Väsby skola som brinner för att förmedla sina kunskaper till kunskapstörstiga ungdomar. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Väsby skola och om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Som lärare hos oss får du ett spännande, ansvarsfullt och omväxlande arbete tillsammans med professionella kollegor. Vi befinner oss just nu i en spännande utvecklingsfas och tror på det kollegiala lärandet och delar med oss av våra kompetenser och erfarenheter till varandra.

Vi strävar även efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor och som flera olika personalförmåner.

Om oss

Väsby skola är Upplands Väsbys näst största skola med cirka 660 elever och 80 medarbetare. Skolan är uppdelad på fyra byggnader där årskurs 6-9 har sina lektioner i hemklassrum i västra huset. Moderna språk undervisas dock alltid i samma sal eftersom det ingår elever från många olika klasser i språkgrupperna. Skolan är placerad centralt i Väsby med närhet till pendeltåg och bussar.

Skolan präglas av en mångkulturell miljö, både gällande elever och lärare, något vi uppskattar och vill värna om. Till varje stadium finns en speciallärare knuten och från och med vårterminen 2022 har vi också två specialpedagoger på skolan. Väsby skola befinner sig i en spännande fas där vi håller på att anpassa verksamheten utifrån förändrade förutsättningar.

Om tjänsten

I din roll som fransklärare ingår ansvar för att planera, genomföra och följa upp undervisningen utifrån den pedagogiska planeringen som du tar fram med stöd av läroplanen.

Då vi är övertygade om att undervisningen blir bättre om pedagogerna är öppna och lär av varandra jobbar vi för att bibehålla och utveckla vår "dela-kultur". Vi samtalar om våra utmaningar och hjälper varandra att överkomma dem. Vi förväntar oss dessutom att du som pedagog jobbar för att motivera och inspirera dina elever i deras kunskapsmässiga utveckling. Personalen samarbetar också kring elevernas sociala utveckling. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 40 procent.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har legitimation för att undervisa i franska på högstadiet.

Det är meriterande om du har:

  • Ett par års erfarenhet av att jobba i en mångkulturell miljö

  • Goda referenser från undervisning i franska med en målgrupp som liknar vår

Som person är du strukturerad och väl förberedd inför lektioner och möten. Du tycker om att samarbeta med andra, såväl med lärarkollegor som med annan skolpersonal. Du är duktig på att skapa relationer med eleverna och kan skapa ett fint klimat i klassrummet, samtidigt som du tycker om att dela med dig av goda idéer. Du är också vetgirig och lika gärna som du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter vill du också lära av andra i syfte att bli bättre inom ditt yrke. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 7-9 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40%

Tillträde

10 augusti 2022 eller enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

504603

Sista ansökningsdag

2022-05-28

Kontakt

Caroline Avander,0859097595

Senast uppdaterad: 6 april 2021