Fritidspedagog/Fritidsledare till Breddenskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du ha ett omväxlande och roligt arbete där du får chans att inspirera barn? Är du en strukturerad person som hittar lösningar istället för problem? Breddenskolan söker nu en fritidspedagog/fritidsledare. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Breddenskolan samt om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor på en skola med god måluppfyllelse. Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande. Som fritidspedagog/fritidsledare på Breddenskolan och i Upplands Väsby kommun erbjuds du även kontinuerlig kompetensutveckling. En anställning i Upplands Väsby kommun innebär marknadsmässig lön, semester och tjänstepension enligt kollektivavtal.

Om oss

Breddenskolan är en kommunal F-5 skola med 350 elever och 40 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, trivsel och kunskap. Skolan ligger naturskönt med skog runt knuten.

Om tjänsten

Tjänsten innebär planering, genomförande och uppföljning tillsammans med kollegor på en fritidshemsavdelning. Under skoldagen arbetar du som resurs i en klass. Att arbeta som fritidspedagog/fritidsledare innebär att kommunicera med kollegor, elever och vårdnadshavare. Det innebär också att du är med och planerar för både elevernas lärande och sociala utveckling.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en fritidspedagog- eller fritidsledarutbildning.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom skola och liknande tjänst. 

För att lyckas i rollen har du förmågan att att skapa och upprätthålla professionella och förtroendegivande relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har en hög kommunikativ och interaktiv förmåga, är socialt lyhörd samt har hög motivation för ditt yrke. Vidare ser vi även att du har förmåga till självreflektion och analys. Som person är du strukturerad genom att du bland annat är påläst och väl förberedd. Vidare är du samarbetsorienterad och lösningsfokuserad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse eller senast 10 augusti 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

508501

Sista ansökningsdag

2022-06-05

Kontakt

Lena Fridén,0859097338

Senast uppdaterad: 6 april 2021