Lärare till Runby skolas grundsärskola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du som lärare vara med och vidareutveckla Runby skolas särskoleverksamhet?
Stort fokus ligger på att fortsatt skapa ett nära samarbete samt vara en naturlig del av Runby skolas övriga skoldelar. Låter det spännande? Sök då tjänsten som lärare med inriktning mot utvecklingsstörning yngre åldrar på en skola med närhet till de centrala delarna av Upplands Väsby.

Vi erbjuder dig

En stimulerande miljö där vi lär av varandra, utövar kollegialt lärande och tillsammans alltid arbetar för elevernas bästa. Som medarbetare får du stöd av vårt elevhälsoteam och trygghetsteam. En del av vår hälsoprofil är att du ska må bra och ta del av kommunens friskvårdsbidrag.

Om oss

Runby skola är en stor, mångfacetterad grundskola med drygt 900 elever och bestående av förskola till årskurs 9, Grundsärskola och en kommungemensam grupp för elever med diagnos inom autismspektra. Skolan har en idrotts- och hälsoprofil och är belägen i västra delen av kommunen med naturen som närmsta granne. Under kommande läsår kommer vi fortsatt lägga fokus på vårt arbete inom lektionsdesign samt göra en ytterligare IT satsning.

Om tjänsten

Som lärare kommer du arbeta med en grupp om ca 8 elever åk 1-5 ämnesområden tillhörande vår grundsärskola. Bortsett de praktisk/estetiska ämnena har du ansvar för elevernas pedagogiska utveckling mot de nationellt uppställda målen. Du kommer att tillhöra ett arbetslag bestående av lärare, barnskötare och elevassistenter. Sammanlagt cirka 12 personer. Vi arbetar lågaffektivt och med ett inkluderande arbetssätt där du kommer vara med din elevgrupp vid lunch och vissa raster under elevernas hela skoldag. För att lyckas i vårt arbete är goda relationer ledord.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Är utbildad lärare mot yngre åldrar ( gärna med utbildning mot utvecklingsstörning).

  • Har dokumenterad erfarenhet av undervisning i grundsärskola och med elever i behov av särskilt stöd.

Meriterande om du utöver utvecklingsstörning även har erfarenhet av arbete med andra former av funktionsnedsättningar, ex inom autismspektra.

Som person är du relationsskapande genom att du har lätt för att möta vårdnadshavare och deras frågor och eventuella oror. Du hanterar och löser problem genom att du använder dig av ett lugnt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vidare är du hänsynstagande genom att du är lyhörd för den andre partens synpunkter och åsikter.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

10 augusti 2022

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

520561

Sista ansökningsdag

2022-08-11

Kontakt

Joakim Börjlind,0859097047

Senast uppdaterad: 6 april 2021