Sjuksköterska till Brobackens äldreboende i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker sjuksköterska till vårt äldreboende Brobacken. Är du en sjuksköterska med erfarenhet från äldreomsorgen? Trivs du i en ledande roll som bidrar till en god omvårdnad av våra äldre ? Är du dessutom samarbets- och lösningsorienterad? Tveka inte att skicka in din ansökan om du svarar ja på dessa frågor!

Vi erbjuder dig

  • Här får du möjlighet att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat och engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra boende som i ledarskap och medarbetarskap

  • Hos oss får du tillgång till ett levande och socialt intranät som ger dig insyn i alla delar av kommunen samt Väsby Stöd och Omsorg. Här kan du gå med i olika grupper, dela bilder och få inspiration och nyheter. Det finns även stöd i det dagliga arbetet med rutiner och checklistor

Om oss

Väsby Stöd och Omsorg är den kommunala utföraren av 3 stycken äldreboenden i Upplands Väsby kommun.  Vi driver tre äldreboenden centralt belägna i kommunen. Brobacken ligger precis vid Upplands Väsby station. Våra sjuksköterskor inom äldreomsorgen tjänstgör dagtid måndag till söndag med tjänstgöring var 4 helg och röda dagar. Kvällar och nätter har vi sjuksköterskepatrull. 

Om tjänsten

Som sjuksköterska hos oss medverkar du till att skapa en trygg, meningsfull och aktiv vardag. I rollen kommer du att ansvara för att utföra hälso- och sjukvårdsinsatserna på boendet. I ett nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal planerar du, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder, anhöriga, omvårdnadspersonal samt övriga kollegor och chefer. Som sjuksköterska fungerar du även som arbetsledare för omvårdnadspersonalen. Då tjänsten också avser helgpass kommer du att ha ett arbetsledaransvar med mandat att vid behov omfördela personal på boendet.

Tjänsten är på heltid med veckotidsmått 38 timmar i veckan och var fjärde helg. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Legitimation som sjuksköterska

  • Goda kunskaper i svenska då tydlig kommunikation är en viktig del av arbetet och noggrann dokumentation krävs

  • Flerårig erfarenhet av arbete som sjuksköterska inom äldreomsorg 

Som person är du samarbetsorienterad och lösningsorienterad, genom att du har lätt för att samarbeta med andra såväl hanterar som löser problem som uppstår. Vidare är du trygg och har förmågan att hantera mer pressade situationer på ett bra sätt. Vi ser även att du behöver vara strukturerad, du organiserar ditt arbete väl och har förmågan att ställa om vid behov.

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Sjuksköterska, geriatrik/Sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid/Deltid

Sysselsättningsgrad

75% - 100%

Tillträde

2022-09-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

3

Referensnummer

540818

Sista ansökningsdag

2022-10-01

Kontakt

Jessica Augustsson,0859097724

Senast uppdaterad: 6 april 2021