Stödassistent till daglig verksamhet i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Söker du ett meningsfullt arbete där du har möjlighet att verkligen göra skillnad för en annan människa i samhället? Har du förmågan att anpassa dig till olika situationer och människor i hantverksmiljö? Då kan du vara den vi söker som stödassistent inom daglig verksamhet hos oss i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och omväxling, där du är med och bidrar till en trygg och aktiv vardag för våra kunder. Hos oss får du även ett varierande arbete i härlig miljö med ett fantastisk arbetsteam.

Om oss

Våra verksamheter är inriktad på hantverk och skapande. Vår inriktning på Optimus Hantverkshus är i huvudsak textil, snickeri och måleri. Här kan du läsa om våra verksamheter: https://www.upplandsvasby.se/vasby-stod-och-omsorg/ funktionsnedsättning/daglig-verksamhet.html.

Om tjänsten

Din huvuduppgift blir att handleda och stötta våra deltagare till att så självständigt som möjligt utföra arbetsuppgifter inom vår verksamhets inriktning, i första hand inriktat mot snickeri. 

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Utbildning som undersköterska eller barnskötare, alternativt någon likvärdig utbildning med pedagogiska kunskaper

  • Erfarenhet av arbete inom LSS samt pedagogiskt arbete

  • Goda kunskaper i svenska språket då dokumentation och kommunikation är förutsättningar för arbete

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenheter/kunskaper om tydliggörande pedagogik och AKK

  • Erfarenhet av lågaffektivt bemötande

  • Erfarenhet av dokumentation i Pulsen Combine

  • Kompetens/intresse för hantverk

Som person har du en hög social kompetens, är stabil med god förmåga att hantera pressade situationer på ett bra sätt. Vidare är du samarbetsorienterad och har lätt att arbeta tillsammans med andra.

För att du ska få en anställning inom Väsby Stöd och Omsorg krävs det att du är vaccinerad mot covid-19 och kan uppvisa ett vaccinationsintyg.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun

Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald

För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Stödassistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

75%

Tillträde

2022-12-01

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

542241

Sista ansökningsdag

2022-10-06

Kontakt

Maria Kylander,0859097446

Senast uppdaterad: 6 april 2021