Systemförvaltare till Staben på bygg- och miljökontoret i Upplands Väsby

Jobbannons bild

Brinner du för utveckling av verksamheter med stöd av IT? Är du lösningsorienterad och prestigelös i ditt arbetssätt? Då kan denna tjänst vara något för dig. Läs mer om vad vi kan erbjuda dig, om oss på Staben och om tjänsten nedan. Kanske är du vår nya kollega?

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en tjänst där du som systemförvaltare har en viktig roll vid förvaltning och utveckling av våra ärendehanteringssystem till stöd för våra handläggare inom enheterna bygglov och miljö. 

Om oss

Stabens övergripande ansvar är att vara en stödfunktion till övriga enheter och kontorsledning. I stabens uppdrag ingår utöver systemförvaltning hantering av ärenderelaterad administration och allmän kontorsadministration för hela kontoret. Vidare ansvarar staben för kund- och leverantörsfakturor, arkivfrågor, WEB och GDPR. Organisatoriskt är staben placerad direkt under kontorschefen.

Bygg och miljökontoret har ett starkt fokus på tjänsteutveckling med stöd av IT där kontorets stab är en drivande part vid genomförande av utvecklingsprojekt. Du kommer att bli en av fyra medarbetare vid bygg- och miljökontorets stab. I staben ingår, utöver rollen som systemförvaltare, en teamledare och två administratörer.

Om tjänsten

I tjänsten ingår:

  • Verksamhetsnära systemförvaltning av ärendehanteringssystem Bygg-R.

  • Verksamhetsnära systemförvaltning av ärendehanteringssystem Castor.

  • Vid behov kan verksamhetsnära systemförvaltning av övriga system som Alk-T, OL2 och bluebeam ingå i rollen.

  • Medverka och driva projekt för tjänsteutveckling med stöd av IT.

  • Vid behov övriga arbetsuppgifter som tilldelas bygg- och miljökontorets stab.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Minst en 3-årig gymnasieutbildning

  • Tidigare erfarenhet från verksamhetsnära systemförvaltning

Det är meriterande om du har erfarenhet från något av ärendehanteringssystemen Bygg-R eller Castor. Vi värdesätter även om du har ett stort engagemang vid utvecklingen av IT-system och e-tjänster.

Som person har du ett lösningsorienterat mindset och uppskattar att samarbeta med andra där du prestigelöst bidrar till att lösa uppgifter. Vi tror dessutom att du behöver vara kommunikativ och relationskapande för att passa i rollen. Du trivs med att ha kontakter både internt inom kommunen och med externa leverantörer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Systemförvaltare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

585548

Sista ansökningsdag

2023-01-31

Kontakt

Kennet Fredriksson,0859097704

Senast uppdaterad: 6 april 2021