Kock till Himmel & Pannkaka i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en självgående person som tycker om högt tempo? Väsby stöd och omsorg söker nu en kock till tillagningsköket Himmel & Pannkaka. Vi lagar mat till äldreomsorgen och dagliga verksamheter där all mat lagas från grunden. Läs mer om tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tjänst som kock i vårt nya tillagningskök i Upplands Väsby kommun. Här får du chansen att vara en del av det team som tillsammans skapar måltiderna som serveras på våra äldreboende och LLS verksamheter.

Vi vill att varje måltid som skickas från oss ska upplevas som den bästa. Vi jobbar med glädje och passion för det vi skapar.

Om oss

Himmel & Pannkaka är ett tillagningskök som tillhör Väsby stöd och omsorg. Vi lagar mat till SÄBO (Äldreboende) samt personer inom LLS (Dagliga verksamheter). Tillagningsköket är anpassat för 700 portioner om dagen.

Vi arbetar med ett kallmatssytem där vi tillagar maten på plats i köket, kyler ner det och förpackar det. Sedan skickas all mat ifrån vårt kök kall och värms upp på de respektive enheterna. Detta skapar en nylagad och trevlig känsla ute på enheterna. Vi har även en restaurang kopplad till vårt tillagningskök där vi serverar lunchgäster måndag till fredag.

Himmel & Pannkakas verksamhet består av åtta stycken medarbetare. Det är kökschef, kockar och köksbiträde samt en chaufför. Vi har även en LLS verksamhet som arbetar med oss i lokalerna. De arbetar med enklare tillagning, servering och logistik i verksamheten.

Med en modern maskinpark och smarta lösningar kombinerat med en genomtänkt struktur och tydligt flöde så har vi skapat ett system som är enkelt och roligt att arbeta i. Med klassiskt mathantverk kombinerat med ny teknik så följer vi den mat vi lagar hela vägen fram till gästens tallrik.

Om tjänsten

Du är en av de ansvariga kockarna som har hand om tillagningen av maten i köket. Huvuduppgiften är beredning av kalla och varma maträtter samt varubeställning. I din roll som kock så ansvarar du även över att fördela arbetet till köksbiträden i köket samt över lunchbuffén i vår restaurang.

Vi söker efter personal som är intresserade av att komma in och arbeta för att täcka vakanser i verksamheten, samt med möjligheten till vikariat under semesterperioden.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har dokumenterad utbildning i livsmedelshygien och minst något års erfarenhet som kock eller liknande.

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kallmatssytem, tillagning av mat som sedan kyls ner innan leverans. Det är även meriterande om du har B-körkort.

Du är väldigt självgående som person och gillar ett högt tempo. Som person är du även
samarbetsorienterad genom att du bland annat är en lagspelare. Vidare är du hänsynstagande och strukturerad. Vi tror dessutom på att du behöver vara kreativ för att passa i rollen som kock.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Kock, storhushåll Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Säsongsarbete

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

Varierande utifrån behov

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

597641

Sista ansökningsdag

2023-03-31

Kontakt

Gustav Lindhé,0739104192

Senast uppdaterad: 6 april 2021