Plankoordinator till enheten för detaljplanering och arkitektur

Jobbannons bild

Vi söker nu en positiv, driven och kommunikativ person för en utvecklande och varierad tjänst som plankoordinator i Upplands Väsby kommun. Gillar du att arbeta såväl självständigt som i ett nära samarbete med kollegor? Är du dessutom en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder? Då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trevligt team med varierade arbetsuppgifter i en växande kommun. Här är högt i tak och alla försöker vara behjälpliga på olika sätt. Vi arbetar tre dagar per vecka på kontoret och har möjlighet att arbeta två dagar per vecka hemifrån. Fasta dagar på kontoret är måndagar och tisdagar då vi har flera gemensamma möten.

Om oss

Enheten för detaljplanering och arkitektur är en del av avdelningen samhällsplanering och arkitektur inom kontoret för samhällsbyggnad. Inom avdelningen finns även enheterna mark- och exploatering och strategisk planering som vi har ett nära samarbete med. Enheten består av ungefär 7 personer som alla har en specialistkompetens.

Pågående projekt är ett antal större projekt i de centrala delarna, bland annat Väsby entré, Optimus, Skanska-projektet och Fyrklövern. På Väsbys västra sida startar både skol- och förskole projekt till våren. Det pågår även projekt för flerbostadshus, småhus, förskolor och verksamheter i den mindre täta stadsbygden.

Om tjänsten

Du kommer få möjlighet att arbeta både med den mer specifika koordinatorstjänsten och det rent administrativa arbetet. Att utföra de uppgifter som krävs inom plankoordinatorstjänsten kräver stor noggrannhet och ett intresse av att detaljgranska och följa upp. 

Du koordinerar bland annat utskick till sakägare och andra remissinstanser under planprocessen, författar kungörelser samt uppdaterar hemsidan. Du kan även komma att korrekturläsa och sammanställa inkomna synpunkter vid samråd och granskning vid behov. Rollen utvecklas tillsammans med dig, dina intressen och kompetens.

I den mer administrativa delen fördelar du din tid med att ansvara för arkivering, hantera fakturor, licenser, avtal och liknande uppgifter.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • Har flerårig erfarenhet av administrativt arbete

  • Har god datorvana framförallt i Office-paketet

  • Behärskar flytande svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av våra administrativa system, exempelvis Raindance, Heroma och LEX. Har du dessutom erfarenhet av att vara webbredaktör är det ett stort plus.

Som person är du strukturerad och lösningsorienterad för att kunna hantera att fördela din tid mellan den mer specifika koordinatorstjänsten och det rent administrativa arbetet.  För att utföra dina uppgifter behöver du vara noggrann och ha ett intresse av att detaljgranska och följa upp.  Det innebär att du ställer en fråga för mycket än för lite eftersom det är viktigt att det blir rätt under detaljplaneprocessen. Vidare är du samarbetsorienterad för att kunna bidra till en smidig process och du gillar att lösa stora som små problem när de dyker upp. Du är trygg som person och utstrålar ett lugn.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Upplands Väsby kommun som arbetsgivare

Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Upplands Väsby kommun är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.
Information om tjänsten som Administratör/Administrativ assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100 %

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

600132

Sista ansökningsdag

2023-03-26

Kontakt

Åsa Dahlgren,0851802512,Ulrika Schreber,0706169121

Senast uppdaterad: 6 april 2021