Arbetsledare till Gata-/Parkdriften i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker nu en operativ arbetsledare för vår gata/park-drift i Upplands Väsby kommun. Vill du vara med och göra vår kommun bättre genom förstklassig service? Är du dessutom en strukturerad och lösningsorienterad person som värdesätter gott samarbete? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Läs mer om vad vi kan erbjuda dig och om tjänsten nedan.

Vi erbjuder dig

Vi är stolta över gata/park-driftens medarbetare som varje dag gör en positiv skillnad i våra invånares liv och är med och utvecklar stadens hållbarhet och livskraft. Vi är ett positivt och handlingskraftigt gäng som drivs av att leverera en förstklassig service till våra medborgare och besökare i kommunen. Nu kan just du få en spännande möjlighet till att vara med och göra vår kommun ännu bättre. Du erbjuds ett varierande och fritt arbete där du har möjlighet att arbeta både inomhus och utomhus. Du får tillgång till dom verktyg arbetet kräver och möjlighet till utbildning för att utöka eller upprätthålla din kompetens.

Om oss

Vi på gata/park-driften, som tillhör kommunens kontor för samhällsbyggnad, arbetar med kommunens allmänna platsmark. Vi arbetar med allt från grått till grönt, från asfalt till fina sommarplanteringar. Vårt uppdrag är att se till att vi har en trygg och vacker miljö i kommunen, på den allmänna platsmarken. Idag består gruppen av 15 personer. I gruppen du ska leda finns anläggningsarbetare och parkarbetare med olika specialistkunskap.

Om tjänsten

Tjänsten som arbetsledare Gata/Parkdrift innefattar alla inom branschen förekommande arbetsuppgifter. Som ansvarig arbetsledare kommer du att planera, organisera och leda det dagliga servicearbetet, följa upp kvalitet och resultat samt ständigt utveckla alla led i serviceprocessen för att öka kundnöjdhet och lönsamhet. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Operativ ledning av det dagliga arbetet i gruppen samt fördela arbetsuppgifter.
 • Tillse att felanmälningar tas emot, fördelas ut, åtgärdas och återrapporteras
 • Tillse att arbetsmiljö och säkerhet efterlevs
 • Att ha kontakt med entreprenörer och leverantörer som används av kommunen
 • Vara kvalitetsansvarig för utförda arbeten
 • Tillse att fordon, maskiner och redskap underhålls och uppfyller säkerhetskraven
 • Vara delaktig i planering och schemaläggning

Jour- och beredskapsuppdrag kan ingå i tjänsten.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

 • God erfarenhet av arbete inom drift
 • Erfarenhet av arbetsledande eller annan ledande roll i operativ miljö
 • Datorvana
 • B körkort
 • Maskinförarvana

Det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av arbete inom drift i kommunal regi
 • Erfarenhet av arbete i Artvise eller likvärdigt felanmälansystem
 • Utbildning i Arbete-på-väg
 • Körkort klass BE och även C
 • Maskinförarutbildning

Som person är du strukturerad genom att du har ett system som du jobbar efter för att få en så bra överblick över ditt arbete som möjligt och inte riskera att missa några viktiga detaljer. Du är även relationsskapande utifrån en förmåga att ta ansvar för ditt eget beteende och agera utifrån hur det påverkar omgivningen. Du tar del av andras idéer, erfarenheter och kunskaper, vilket ger fler och vidgade perspektiv. Du är samarbetsorienterad och ger individer möjlighet att visa sina styrkor genom att ta initiativ, ansvar och ibland vägleda dina kollegor. För att passa in i rollen är du dessutom lösningsorienterad och ser inte problem som problem, utan som en resurs till att finna lösningen. Du funderar och analyserar, även tillsammans med andra, kring vad problemet handlar om för att nå lösningen.

Ansökan

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde, informera därför gärna om du är finskspråkig.

Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/arbetsgivare

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten som Arbetsledare, anläggning Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

733687

Sista ansökningsdag

2024-09-30

Kontakt

Mikael Gustafsson,0851802592

Senast uppdaterad: 6 april 2021